Jump to content

turret001

Moderators
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by turret001

  1. Sorry, no. Your serial is used to identify you. We can't change serials.
  2. Happy new year! Here are some screenshots from my gallery: TGB Jukebox @Zango in the restroom: TO SHO!!!
  3. hello and welcome to MTA Forums! I've moved your topic to the Russian section of our forums. Please keep in mind that the rest of the forums is English only.
  4. Hi @Terwyq, you would be better off creating a topic under https://forum.multitheftauto.com/forum/71-scripting/ This topic is only used to report community resources that violate community guidelines.
  5. arka planda çalışan başka bir program/hile yüzünden yasaklanmışsın. eğer başka bir oyun için bile olsa hile açtıysan ve bunu açık bıraktıysan anti hile sistemine takılmış olabilir. 2 gün sonra yasaklaman otomatik olarak kalkacak
  6. Please post your appeal in English and make sure to include your MTA serial in your post. How to find your serial: launch MTA, press the F8 key and write serial into it. Now, select your serial and copy it using CTRL + C, then paste it into your new appeal topic.
  7. You need to include your serial address in your topic so that we know who you are. Please post a new topic and add your serial address. How to find your serial: launch MTA, press the F8 key and write serial into it. Now, select your serial and copy it using CTRL + C, then paste it into your appeal topic.
  8. you already have an open topic, no need to post a new one. don't post new topics or try and bump old ones.
  9. turret001

    mta araba bugu

    merhaba ilker, video gizli gözüküyor. youtube.com gibi bir siteye yüklersen videoyu görüntüleyip buna uygun bir çözüm sunabiliriz.
  10. ekran kartı driverlarını silip buradan tekrardan indir ve kur. büyük ihtimalle oyun ile alakasız, ekran kartın tarafında bir sorun yaşıyorsun. https://i.hizliresim.com/p9w1dtz.jpg ekranın bu fotoğraftaki gibi olduğunda alt-tab yapınca düzeliyor mu?
  11. merhaba, diag yapıp linkini buraya atar mısın lütfen?
  12. merhaba, Toplist sistemi şu şekilde işliyor: https://mtasa.com/toplist adresinden sunucunun IP adresi ve port'unu giriyorsun ve sunucunu sıraya sokuyorsun sıraya girdikten sonra tekrar aynı sayfa üzerinden IP ve Port girerek sunucunun kabaca sıranın neresinde olduğunu görebiliyorsun (önünde 100+ sunucu var veya sıradaki 100. sunucudan birisin şeklinde. toplist sıran geldiğinde email adresine bir mail geliyor, bu mail üzerinden gelen linke tıklayarak ödeme yapabiliyorsun. sıralama sayfasında 100< ibaresini gördükten sonra sunucunun mtaserver.conf içine yazdığın <owner_email_address> adresini her gün mutlaka düzenli olarak kontrol et. ödemeler için ne yazık ki yalnızca PayPal kullanılıyor, eğer Türkiye'de yaşıyorsan PayPal hesabı olan güvenilir birisini bulmak zorundasın çünkü Türkiye'de paypal 2016 yılından beri çalışmıyor. diğer dikkat etmen gereken hususlar: sıraya girdikten sonra IP adresinde veya Port'unda bir değişiklik olursa tekrardan sıraya girmek zorundasın, bunlar değiştirilmiyor. ödeme zamanını kaçırırsan tekrardan sıraya girmek zorundasın. toplist'e girmeden belli bir süre önce, sunucunun ismi kilitleniyor. o yüzden sunucu isminde değişiklik yapamıyorsun. toplist'e girmek istediğin sunucu ismini ayarla ve öyle bırak. toplist'e girdikten sonra IP, Port, ve sunucu ismi değiştirilemiyor. üstte de dediğim gibi, sadece PayPal ile ödeme alınıyor. banka kartı, ininal, kredi kartı vs işlemiyor, paypal hesabın olmak zorunda. paypal hesabı olan birisini bulup dolandırılırsan buna MTA karışamaz, o yüzden güvenilir birisini bulman şart.
  13. hi MTDayZ, could you please share how you've solved your issue? Your solution might help people in the future
  14. turret001

    İp sıralaması

    merhaba, sunucunu uzun süre kapalı tutarsan IP konumunu kaybedersin. bunu değiştirmenin/sunucunu eski IPnin yerine taşımanın bir yolu yok ne yazık ki. sunucun açık ve aktif kaldıkça tekrar eski pozisyonuna yükselmeye devam edecek.
  15. şimdi de bağlantında bir sorun gözüküyor, bir sürü sebebi olabilir bunun o yüzden kesin bir çözüm sunmanın yolu yok. eğer WiFi ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı dene modeme, kablolu bağlandığın halde bu hatayı alıyorsan belki genel internetinde bir arıza olabilir, ya da en muhtemel sebep: netlimiter'ı sildikten sonra bilgisayarında kalıcı hasarlar bırakmış olabilir. net limiter'ı kurma sebebin bu bağlantı kopma hatasını gidermek için miydi?
  16. fotoğrafı imgur.com'a yükleyip linkini buraya atabilirsin. NetLimiter'ı sildikten sonra bilgisayarını kapat aç yapmayı denedin mi? bazı programların tamamen silinmesi için bilgisayara restart atmak gerekebiliyor. eğer restart attıktan sonra da aynı uyarıyı almaya devam ediyorsan; program, bilgisayarından tüm dosyalarını silmemiş olabilir. bu dosyaları bulup senin silmen gerekiyor.
  17. NetLimiter'ı nasıl sildin? Denetim Masası > Program ekle kaldır diyerek mi, yoksa başka bir şekilde mi?
  18. sildikten sonra tekrar oyuna girmeyi denedin mi?
  19. merhaba Enes, MTA forumlarına hoşgeldin. cFosSpeed, LAN Manager, NetLimit tarzında internet hızı düzenleyen herhangi bir program yüklü mü bilgisayarında?
  20. hello and welcome to MTA forums! I've gone ahead and moved your thread to the Portuguese sub-forums. Please keep in mind that MTA Forums is English only and you can write in your native language only in Non-English sub-forums.
  21. sunucu listesinde kısa süreli bir sorun olduğu için serverlar gözükmemiş. bir dahaki sefere girmek istediğin sunucunun direkt IP adresi ile bağlanabilirsin.
  22. aldığın hatanın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmaya çalışırım
  23. merhaba, bu konuyu Ingilizce olarak Ban Appeals bölümüne açman lazım. ban itirazlarına orada bakılıyor. açacağın konuya serial adresini de eklemeyi unutma.(oyun icinde F8e basıp, açılan pencereye serial yazarak adresini öğrenebilirsin) çeviri için translate.google.com kullanabilirsin.
×
×
  • Create New...