Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
    • General
    • Multi Theft Auto 0.5r2
    • Third party GTA mods
  • Archive
    • Archived Items
    • Trash

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Member Title


Gang


Location


Occupation


Interests

  1. I have a script that I am trying to code. But when the text is written somewhere in the box, I want it to go down. I don't want the text written in the white area to overflow. Screenshot: https://ibb.co/sWq5PdQ
  2. Hi, I set up an mta server on a virtual server, but all players ping over 100. I pinged my virtual server using the speed test site and the result was 11. And I also tested my own ping and got ping 8 What should I do, the firewall and antivirus server are also turned on. Virtual server information 16 GB RAM 4 CORE
  3. Hi friends, I have a small problem In the console it gives this warning Bad argument @ 'setElementModel' [Expected element at argument 1, got number '100'] Which corresponds to the following line setElementModel (tonumber(getElementData(accSys:getPlayerAcc(thePlayer), "cSkin"))) cods ---- admin duty skin ---- addCommandHandler("a209", function ( thePlayer, command ) if tonumber(getElementData(accSys:getPlayerAcc(thePlayer), "pAdmin")) < 10 then return false end setElementData(accSys:getPlayerAcc(thePlayer), "dSkin", 209) setElementModel (thePlayer, 209) end) --- admin off skin ---- addCommandHandler("o209", function ( thePlayer, command ) if tonumber(getElementData(accSys:getPlayerAcc(thePlayer), "pAdmin")) < 10 then return false end setElementModel (tonumber(getElementData(accSys:getPlayerAcc(thePlayer), "cSkin"))) end) in part of ---- admin duty skin ---- There is no problem in the ---- admin duty skin ---- part but In the second part, --- admin off skin ----, when I order, Warning comes The second part must set the player model from the part of cSkin But it does not and gives high warning Sorry for the bad English language Please help me, my only hope is you
  4. Revin

    MTA Crashing

    I was trying to play MTA like 3 days ago and im getting the same error in many servers (MTA is crashing) Version = 1.5.5-release-11999.0.000 Time = Wed Jun 6 19:37:34 2018 Module = C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe Code = 0xC0000005 Offset = 0x003C91CC EAX=0ED172C8 EBX=0ED172B8 ECX=0177FAA0 EDX=000A9518 ESI=00000000 EDI=00000001 EBP=0177FC50 ESP=0177FA80 EIP=007C91CC FLG=00010202 CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000 Anyone can help me?
  5. My screen keeps flickering when I open MTA, need help! It looks like : https://drive.google.com/file/d/1xXdVZdnM61QJTW_hzrmMf9iq2SA8G-1x/view?usp=sharing
  6. There's a server named FineMTA and I can not connect to it, but can to other servers. I tried to reinstall MTA, with original and cracked GTA:SA, but it's the same problem. My friend sent me his mods files but nothing changed. We talked with the admins and developers of the server but they had no idea what is the problem. Here is a picture of it: https://imgur.com/a/TJEikVU And here is an MTA diagnostic about my client, but I don't think it's the problem: https://pastebin.mtasa.com/506877440
  7. Im working on a script wich create flames on the Thrusters of a vehicle (Mammoth Thruster of GTA Online), works well if you are the only that has a Thruster, but if someone also has a Thruster and gets out the vehicle, your Thruster will keep the attached elements and will not destroy the flames if you get out of the vehicle: Here is a video of what is happening: https://www.youtube.com/watch?v=Q3z9fdnBG0w and serverside and clientside scripts that are involved Serverside: (Functions for creating the flames) function LightOn(vehicle, x, y, z) if thePlayer ~= localPlayer then return end light = createMarker ( x , y , z, "corona", 0.5, 255, 160, 0, 170 ) attachElements(light, vehicle, 0, -0.3, -0.8) end addEvent("lighton", true) addEventHandler("lighton", getRootElement(), LightOn) function LightOff() if thePlayer ~= localPlayer then return end if light then destroyElement(light) end end addEvent("lightoff", true) addEventHandler("lightoff", getRootElement(), LightOff) function ThrustersOn(vehicle, x, y, z) if thePlayer ~= localPlayer then return end superhitbox = createObject (3471, x , y , z) setElementAlpha(superhitbox, 0) firethrustl = createObject (2031, x , y , z) firethrustr = createObject (2031, x , y , z) attachElements(superhitbox, vehicle, 0, -10, -1) attachElements(firethrustl, vehicle, 0.47, -0.4, -0.2) attachElements(firethrustr, vehicle, -0.47, -0.4, -0.2) setElementCollisionsEnabled(firethrustl, false) setElementCollisionsEnabled(firethrustr, false) end addEvent("thrusterson", true) addEventHandler("thrusterson", getRootElement(), ThrustersOn) function ThrustersOff() if thePlayer ~= localPlayer then return end if not firethrustl then return end destroyElement(firethrustl) destroyElement(firethrustr) end addEvent("thrustersoff", true) addEventHandler("thrustersoff", getRootElement(), ThrustersOff) Clientside: (Functions that triggers serverside events when you are in the Thruster) Thruster = 465 function SitOnThruster(thePlayer) if thePlayer ~= localPlayer then return end local vehicle = getPedOccupiedVehicle(localPlayer) if ( vehicle and getElementModel (vehicle) == Thruster ) then bindKey("vehicle_fire", "down", shootProjectile) triggerServerEvent ( "onthruster", resourceRoot) local x, y, z = getElementPosition(vehicle) local h, m = getTime() triggerServerEvent("thrusterson", getRootElement(), vehicle, x, y, z) if h > 20 then triggerServerEvent("lighton", getRootElement(), vehicle, x, y, z) else return end end end addEventHandler ( "onClientVehicleEnter", root, SitOnThruster ) function Notsit(thePlayer) if thePlayer ~= localPlayer then return end if Thruster then triggerServerEvent("thrustersoff", getRootElement(), vehicle, x, y, z) triggerServerEvent("lightoff", getRootElement(), vehicle, x, y, z) else return end end addEventHandler ( "onClientVehicleExit", root, Notsit ) function killed() if Thruster then if (isPedInVehicle(localPlayer) and Cars[getElementModel(getPedOccupiedVehicle(localPlayer))]) then if getPedOccupiedVehicleSeat ( localPlayer ) == 1 then return end triggerServerEvent("thrustersoff", getRootElement(), vehicle, x, y, z) triggerServerEvent("lightoff", getRootElement(), vehicle, x, y, z) else return end end end addEventHandler ( "onClientPlayerWasted", localPlayer, killed ) function shootProjectile() if not disparado then local vehicle = getPedOccupiedVehicle(localPlayer) if ( vehicle and getElementModel (vehicle) == Thruster ) then if isVehicleOnGround(vehicle) == false then local x, y, z = getElementPosition(vehicle) projectile = createProjectile(vehicle, 15, x, y+4, z-10) disparado = true setTimer ( function() disparado = false end, 1500, 1 ) else local x, y, z = getElementPosition(vehicle) createProjectile(vehicle, 15, x, y, z-3) disparado = true setTimer ( function() disparado = false end, 1500, 1 ) end end end end I'm very confused, i'm trying to make the script only create element for each player.
  8. How to set dxDraw to the back of the screen?
  9. I have a problem with my script and I don't know what the problem is, in the debug I write to me that in line 6,7 there is arg 1 in "nil" and I don't know why what's going on? local screenW, screenH = guiGetScreenSize() function CommuncationMouse() local cursrox, cursory = getCursorPosition() local cursrox = tonumber(cursrox) local cursory = tonumber(cursory) dxDrawImage(cursrox, cursory, screenW * 0.0766, screenH * 0.0593, ":test/guiBackgroundLongsquareLines.png", 0, 0, 0, 255, 0, 0, 255), true) dxDrawImage(cursrox, cursory, screenW * 0.0766, screenH * 0.0593, ":test/guiBackgroundLongsquare.png", 0, 0, 0, tocolor(0, 0, 0, 150), false) dxDrawText("TEST", (cursrox) - 1, (cursory) - 1, (screenW * 0.3948) - 1, (screenH * 0.1657) - 1, tocolor(0, 0, 0, 255), 1.00, "bankgothic", "center", "center", false, false, false, false, false) dxDrawText("TEST", (cursrox) + 1, (cursory) - 1, (screenW * 0.3948) + 1, (screenH * 0.1657) - 1, tocolor(0, 0, 0, 255), 1.00, "bankgothic", "center", "center", false, false, false, false, false) dxDrawText("TEST", (cursrox) - 1, (cursory) + 1, (screenW * 0.3948) - 1, (screenH * 0.1657) + 1, tocolor(0, 0, 0, 255), 1.00, "bankgothic", "center", "center", false, false, false, false, false) dxDrawText("TEST", (cursrox) + 1, (cursory) + 1, (screenW * 0.3948) + 1, (screenH * 0.1657) + 1, tocolor(0, 0, 0, 255), 1.00, "bankgothic", "center", "center", false, false, false, false, false) dxDrawText("TEST", cursrox, cursory, screenW * 0.3948, screenH * 0.1657, tocolor(255, 0, 0, 255), 1.00, "bankgothic", "center", "center", false, false, false, false, false) end
  10. So the problem is that there is a function called "animate" https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Animate and with this function we can animate the GUI etc ... but there is one problem, because I would like to stop this function at some point and stop animating at some point, there is a way to do that ?
  11. I started scripting with GUI / dxDraw and would like to do some panning or alpha animation. And the question is how this animate works, I know it is shown on the MTA wiki, but I don't quite understand how, If someone would explain it to me, I would be grateful. By the way, I am sending the function I am talking about ... https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Animate
  12. So if i using function "setCameraMatrix" then i can't rotation it. For example i want set camera in one point and turn it 90 degrees in left but i can't pls help! function DropCamera(player, command) local x, y, z = getElementPosition(player) setCameraMatrix(player, x, y, z+1.5, 0, 0, 90, 0, 0) end addCommandHandler("setcamera", DropCamera)
  13. Hello! I am Ahmed. I used to play MTA from my old pc, but now I bought a new laptop. I downloaded MTA and it worked for about 4 days. but now whenever I try to launch the game it says "the application was unable to start correctly 0xc000005". I tried to reinstall MTA, turn off DEP, restore an older version of windows 10, download some dll files, but nothing worked actually . please help me . *windows 10 64bit*
  14. Hello, does anyone know what id have those lights on screenshot? I can't find the id thx for any help >SCREENSHOT<
  15. MR.M1

    MTA Crash Problem

    There is a problem with MTA. When I log into the server, I get a crash in the game __________________________________________________________________ photo : ____________________________________________________________________________________________ What is the solution to this problem ??
  16. I have a problem with setElementTarget recently, because I would like to make a script in which when I aim at something, "CreateWeapon" will shoot in that direction, but no matter what I do, it shoots too close or crooked. Anyone got any idea for this?
  17. setPedAnimation(getLocalPlayer(), "shop", "shp_gun_aim") I would like my character to move with this animation, which means that when I aim a normal weapon, e.g. M4, I can move, but I can't move with this animation. Please help!
  18. I have a problem with this script will someone help me? function Resource() local res = getResourceFromName("ResourceTest", true) startResource(res) end addCommandHandler("res", Resource)
  19. Hola Buenas Mi Problema Es El Siguiente Realice Un Mapeo , Pero Hay Una Reja Que No Puedo Eliminar Me Entere Que La Unica Forma Es Realizando Un Script Quisiera Saber Si Alguien Me Puede Ayudar, Gracias Por Leer.
  20. local hatarped = createPed ( 71, 69.71004, -1532.15381, 5.13079); setElementData(hatarped, "katt", "hatar"); local hatarkapu = createObject(2909, 68.10683, -1526.46423, 4.85258); local kor = {createColSphere( 68.53889, -1526.16394, 4.84955, 12.5 )}; addEvent("sikeres", true); addEventHandler("sikeres", root, function(osszeg, localPlayer) if (localPlayer) then local pMoney = getPlayerMoney(localPlayer); if (pMoney >= osszeg) then setPlayerMoney(localPlayer, pMoney-osszeg); moveObject(hatarkapu, 1000, 68.10683, -1526.46423, 2.5); local asd = 1; mit = setTimer( function() asd = asd + 1; local isInSpot = getElementsWithinColShape(kor[1], "player"); if not (#isInSpot > 0) or (asd > 12) then moveObject(hatarkapu, 1000, 68.10683, -1526.46423, 4.85258); if (mit) then killTimer(mit); end end end ,1000,0) end end end ); The problem is: It watchs all of the player,who are staying in the colshape. I want to watch the localPlayer,who paid the terminal.
  21. So im playing mta on a linux distro 64 bit i installed gta sa using lutris gta and samp works but mta doesn't i installed all the 3 fonts and im currently using wine 5.7 staging should i install something else delete configs? Anyway after the stop playing with yourself the game opens and it show a cursor and gta sa description and it stays there forever thats all i hope you can help me
  22. I have an object enlarged by 30 times [SetObjectScale ('object', 30.0)] and my problem is when you look, e.g. slightly to the right, the object disappears, and if you turn left, it suddenly appears. It can be fixed, please help!
  23. Hello, can anyone tell me why when I try to open MTA: SA it opens GTA: SA? I already reinstalled the MTA and reinstalled the gta and nothing, keep opening the gta sa instead of the mta.
  24. Witam, po wczorajszej (25.04.2020) aktualizacji MTA mam problem z jego odpaleniem, gra standardowo pyta się o GPU którego ma używać, rozdzielczość, odpala się, działa w tle ale ani nie da się "wejść" do MTA ani nic innego żeby się jakoś dostać zrobić. Gra nie wywala się, nie występuje crash więc ciężko mi coś więcej opisać. Działa sobie w tle i jedyne co mogę zrobić to zakończyć proces (na podglądzie jest czarny/biały) ekran i nic więcej. Gra razem z GTA była reinstalowana, był robiony downgrade i problem nadal ten sam. (GTA SA mam oryginalne pobierane z launchera Rockstar Games).
×
×
  • Create New...