Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'low fps'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Multi Theft Auto: San Andreas 1.x
    • Support for MTA:SA 1.x
    • User Guides
    • Open Source Contributors
    • Suggestions
    • Ban appeals
  • General MTA
    • News
    • Media
    • Site/Forum/Discord/Mantis/Wiki related
    • MTA Chat
    • Other languages
  • MTA Community
    • Scripting
    • Maps
    • Resources
    • Other Creations & GTA modding
    • Competitive gameplay
    • Servers
  • Other
    • General
    • Multi Theft Auto 0.5r2
    • Third party GTA mods
  • Archive
    • Archived Items
    • Trash

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Member Title


Gang


Location


Occupation


Interests

Found 2 results

  1. BoOoStEd

    Low FPS

    Hi! I'm having problems playing on RP servers. My laptop should handle MTA just fine, but I only get ~30 (Sometimes dropping to 10-20 while driving) and in interior ~40 FPS. What could be the problem? Laptop specs: I7-10870H on 4.5Ghz turbo GTX 1660 TI 24GB DDR4 ram MTA on NVMe SSD 1 Gbps network (I don't know if it matters, maybe in loading textures) Tried reinstalling the game, reinstalling MTA, installing older DirectX, changing settings, etc..
  2. I have 17~20 fps always in mta on any settings any resolution .I have more than 60 fps in gta sa ,i have a rx 480 8gb . I tried reinstalling mta ,gta sa still same fps.Idk how to fix it help.
×
×
  • Create New...