crismar Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Nu ai putea sa imi creezi tu sciptu te rog. Nu. Link to comment
Dany Alex Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Te descurci ca nu iti dau mura in gura. Link to comment
Alexyhno31 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 De ce imi da aceasta erroare? ERROR: anim\s_animation_system.lua:3: exports: Call to non-running server resource (pool) [string "?"] ERROR: anim\s_animation_system.lua:4: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil) Asta e linia 3 si 4 local players = exports.pool:getPoolElementsByType("player") for k, arrayPlayer in ipairs(players) do Link to comment
Tekken Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 De ce imi da aceasta erroare? ERROR: anim\s_animation_system.lua:3: exports: Call to non-running server resource (pool) [string "?"] ERROR: anim\s_animation_system.lua:4: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil) Asta e linia 3 si 4 local players = exports.pool:getPoolElementsByType("player") for k, arrayPlayer in ipairs(players) do Daca ai PUTEA incarca tot scriptul.... Edit: Prima eroare spune ca resursa chemata(pool) nu ruleaza. Iar a doua zice ca tabelul nu exista, sunt destul de sigur ca acel tabel este in resursa pool, care nu ruleaza. Link to comment
Skinner Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Dar imi poti explica cum sa o repar ?Cand apas register nu registreaza.. Asta e problema la majoritatea gamemode-urilor luate de pe internet să știi, ai probleme la account-system și dacă e Fort Carson îti propun să asculți ce a zis QuantumZ, să nu te aventurezi în sctipturi complexe, la account-system orice liniuță greșită poate duce la o eroare. Sau poate nu ai configurat bine fișierele de conexiune în .sql, arată-mi puțin cum ai configurat setăriile conexiunii și încerc să te ajut. Edited January 17, 2016 by Guest Link to comment
Dany Alex Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Are cineva idee cum se rezolva? [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/123.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/999.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/38.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/1256.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/k_gK0NaFE4E.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/12563.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/ws_traingravel.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. Link to comment
Tekken Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Are cineva idee cum se rezolva? [2015-12-12 15:16:34] WARNING: File 'img/123.png' in resource 'TXD-RUAS' is invalid. ... Aceasi problema o am si eu cu un fisier .txd, nu afecteaza fisierul s-au resursele in vreun fel insa apare aceasta eroare enervanta in consola. Daca reusesti sa o rezolvi posteaza aici te rog. Link to comment
Dany Alex Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Afecteaza crede-ma,e ceva invalid. Lag sau timed out. Link to comment
MonSTeR7 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Salut, sunt nou pe aici, daca am postat gresit , scuzati-ma! Joc de aproximativ 5 ani cu pauze pe serverul CIT,m-am reapucat de o luna si am observat ca dupa o ora sau chiar mai putin de o ora se blocheaza MTA-ul(Not Responding). De multe ori se blocheaza des cand stau in LS ,in SF si LV nu am probleme. In unele locuri am si lag dar inainte nu imi inchidea MTA-ul ca acum. De la ce poate fi? Mersi! Link to comment
Tekken Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Incearca pe aici: https://forum.multitheftauto.com/viewforum.php?f=104 Link to comment
Dany Alex Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 offtopic: inteleg ca serverele romane nu sunt prea bune dar plm...incearca si tu sa contribui macar putin la unu. Link to comment
Tekken Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 offtopic: inteleg ca serverele romane nu sunt prea bune dar plm...incearca si tu sa contribui macar putin la unu. +1 Link to comment
Setrix Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Salut All! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Cum as putea pune texturi pe cladiri din mta pentru server! Gen sa pun pe banca ceva cu BCR sau pe magazine kaufland etc...... Link to comment
Skinner Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Salut All!Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Cum as putea pune texturi pe cladiri din mta pentru server! Gen sa pun pe banca ceva cu BCR sau pe magazine kaufland etc...... map editor Link to comment
Setrix Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Explica te rog! Cum fac sa pun "skinuri"pe cladiri ! Cu Ikea,BCR,Rompetrol etc..... Sau panorui cu Fanta,Cola, etc! Si de unde as putea descarca "skinurile"! Link to comment
Dany Alex Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Moduri/skinuri gasesti pe gtainside.com "cacalau" iar script engineLoadTXD engineLoadDFF Link to comment
Tekken Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nu, cel mai usor e sa le faci cu Shader dar necesita ceva cunostinte. Link to comment
Skinner Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Explica te rog!Cum fac sa pun "skinuri"pe cladiri ! Cu Ikea,BCR,Rompetrol etc..... Sau panorui cu Fanta,Cola, etc! Si de unde as putea descarca "skinurile"! în primul rând alea sunt texturi nu skin-uri ) skin-urile le pui pe caractere la jucători, texturile se găsesc pe http://www.gtainside.com învață și singur că aici nu primești mură-n gură, cu toții ne-am bătut capul să reușim ceva singuri, încearcă și tu. Link to comment
Godwee Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ajutor meru primesc crash ... ceva setari, sfaturi ? Link to comment
Tekken Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Ajutor meru primesc crash ... ceva setari, sfaturi ? Aici poti primi ajutor pentru chestii de genu' : https://forum.multitheftauto.com/viewforum.php?f=104 Link to comment
XenoN#<3 Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Mai este aici viață ? Dacă da , îmî puteți zice și mie cum să pun un bind pe un panou. Adică să apeși pe un buton anume , și să se deschidă .. Link to comment
Tekken Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Mai este aici viață ? Dacă da , îmî puteți zice și mie cum să pun un bind pe un panou. Adică să apeși pe un buton anume , și să se deschidă .. Ceva de genu' local window = guiCreateWindow(0, 0, 0.5, 0.4, "Asta ar fi panoul", true); local open = false; bindKey("F1", "down", function() if (open == false) then guiSetVisible(window, true); open = true; else guiSetVisible(window, false); open = false; end end); Link to comment
G-Stefan Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Rescrie functia fara bindKey,adauga-i un addCommandHandler si dupa pune un bindKey Ex:function numeFunctie() ... End addCommandHandler("comanda",functie) bindKey(..) Link to comment
XenoN#<3 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Mai este aici viață ? Dacă da , îmî puteți zice și mie cum să pun un bind pe un panou. Adică să apeși pe un buton anume , și să se deschidă .. Ceva de genu' local window = guiCreateWindow(0, 0, 0.5, 0.4, "Asta ar fi panoul", true); local open = false; bindKey("F1", "down", function() if (open == false) then guiSetVisible(window, true); open = true; else guiSetVisible(window, false); open = false; end end); Mulțumesc , dar cum adaug conținut ? Mă refer la : am panoul , scriptul panoului , dar nu știu cum să-l adaug în acesta . Cum fac? Link to comment
..:D&G:.. Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Mai este aici viață ? Dacă da , îmî puteți zice și mie cum să pun un bind pe un panou. Adică să apeși pe un buton anume , și să se deschidă .. Ceva de genu' local window = guiCreateWindow(0, 0, 0.5, 0.4, "Asta ar fi panoul", true); local open = false; bindKey("F1", "down", function() if (open == false) then guiSetVisible(window, true); open = true; else guiSetVisible(window, false); open = false; end end); Mulțumesc , dar cum adaug conținut ? Mă refer la : am panoul , scriptul panoului , dar nu știu cum să-l adaug în acesta . Cum fac? https://community.multitheftauto.com/index.php?p ... ils&id=141 Link to comment
Recommended Posts