Jump to content

Skinner

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Skinner

  1. Iti multumesc foarte mult pentru raspuns si pentru sfaturi, gamemode-ul pe care il folosesc din pacate nu este open-source, este prima versiune de la Owl Gaming, scris de Maxime si de restul echipei Owl Gaming, nu am beneficiat de o echipa serioasa cu care sa pot face un proiect original, de unul singur chiar nu am putut, am adus la gamemode imbunatatiri la HUD, announcement-system, si a mai multor resurse vitale, nu am avut, din pacate, rabdarea necesara si nici cunostintele totale pentru a scrie un gamemode de la 0. In orice caz nu e ca marea majoritate a serverlor de pe comunitatea noastra care doar instaleza un gamemode si nu incearca sa il faca functional din toate punctele de vedere. In orice caz, iti multumesc din nou!
  2. Am incercat acum cativa ani sa creez un server de roleplay, a trebuit sa abandonez proiectul cativa ani si acum l-am reluat, insa, am doua mici probleme: 1: Resurse - toate resursele sunt trecute corect in mtaconfig, odata cu serverul ele pornesc fara niciun fel de eroare in debug/consola. Resursa problema ar fii id-system care leaga foarte multe resurse care in addCommandHandler au cerinta playername/ID. Serverul fiind pornit, ma loghez fara nicio problema, cand incerc spre exemplu: /setfactionleader 1 3, primesc "could not find ID". Ar parea o simpla problema de script, dupa cateva minute mi-a venit ideea sa restartez resursa, odata restartata, functioneaza de fiecare data cand serverul e pornit, ea trebuie restartata, ce anume ar cauza problema respectiva? 2:Versiune - server-ul la care am tot lucrat, este pe versiunea 1.4.1, cum as putea sa il setez pe ultima versiune de MTA? in mtaconfig la miniclientversion am incercat sa editez cu client-ul din 1.5.7 insa nu merge, cum as comuta tot gamemode-ul pe 1.5.7? Multumesc mult.
  3. trebuie account-system făcut de tine A-Z. da unde te crezi coae , la stână? pentru o implementare care are 3 linii nu trebuie sa faci de la 'aTOz'] si da, ma doare in pula mea ca e topicul vechi. ține-ți fă gura că ești proastă
  4. Freeroam-ul nu este de căcat dacă știi cum să-l întreții cu resurse și toate cele, felicitări pentru realizarea făcută și mult succes în continuare!
  5. ce original bă puștiule că tu nici un server basic cu 3 resurse nu știi să faci și vii aici să ne iei pe noi că Vedic-ul e făcut de tine și nu mai știu ce maimuță? vezi-ți prietene de viața ta
  6. Reveal e server-ul meu care este în lucru m8
  7. M-ai spart tho' )) server-ul meu nici n-a fost deschis )))
  8. în primul rând alea sunt texturi nu skin-uri ) skin-urile le pui pe caractere la jucători, texturile se găsesc pe http://www.gtainside.com învață și singur că aici nu primești mură-n gură, cu toții ne-am bătut capul să reușim ceva singuri, încearcă și tu.
  9. Văd că ce spun, spun degeaba și nu știu de ce mă mai chinui să explic, dar în orice caz ia în considerare tot ce am zis eu că o să ai nevoie, baftă cu server-ul
  10. [quote name=..&G:..] Domnule Nastac, am observat ca pe dumneavoastra va deranjeaza postarile pe care "prostii mei" le fac. Hai sa va spun pe sleau, doar pe Catalin Mihai il stiu si il am la prieteni, pe restul nu ii conusc, dar imi dau seama ca joc pe serverul meu. Ce ar trebuii sa le fac? Sa le dau ban? Sa ii injur? Nu sunt admin pe grupurile de pe facebook deci nu am ce face, oricum imi convine ca imi face alt cineva reclama si nu imi fac eu, pana la urma lauda de sine nu miroase a bine. Lasa ca si alte servere fac SPAM nu reclame, pe grupuri, si sunt servere mai josnice de cat al meu, daca nu iti convine poti oricand parasii grupele... Yiiiis, sunt de acord cu tine sunt și alte servere care își fac spam și din moment ce nu ești admin al grupului nu poți face nimic da, dar nu poți zice că tu nu le spui "alor tăi" să facă reclamele, îți convine să ți se facă reclamă dar spune-le prietenașiilor tăi să spună ce este drept al server-ului, nu că e unic și original și când intri pe el vezi un Owl Gaming modificat și tradus, chestia asta deranjează alți oameni, înțelegi?
  11. Îți garantez 100% că gamemode-ul meu de baza e doar 2% Owl Gaming, restu totul de la 0, îți garantez chestia asta și da, de acord cu tine hai să nu ne căcăm pe noi la orice detaliu, sure but prietenii lui de pe facebook, au tot scheme pe grupul MTA cu "Haideți pe noul World Gaming cu gm unic și original" si el vine aici să se scoată că nu e unic server-ul, pff, morbid.
  12. Ba da prietene, sunt foarte documentat, văzuseră un prieten pe grupul de pe facebook unde-și fac sclavii tăi reclamă nesimțită spunând că vR-ul e jos si FaraLag-ul la fel, și postează diferite poze stupide, și da am pomenit de item-systemul că "ce să zic și eu" că mda român prost ce sunt eu, normal bă amice că am pomenit de item-system că eu iau orice detaliu în calcul, și poate nu tu ai zis că e 100% unic server-ul dar prietenașii tăi de pe grup, cam repetă asta și ca drept urmare tu cazi de vină că ei îs proști, de playSound-ul exportat la topoutput-system nu am zis că e furat, tocmai precizasem că e făcut de tine asta fiind una din simpele modificări aduse gamemode-ului. Da îți mulțumesc că îmi recomanzi să iau algocamin să nu mai fiu așa nervos, sincer nu îs nervos pe tine, îs nervos pe tâmpiții ca tine care nu au habar să facă ceva singuri fără a fura munca altora, da, baftă și tie cu server-ul și o să vezi curând ce înseamnă să muncești de unul singur Pace.
  13. Am server-ul meu la care lucrez de rup, crede-mă că n-am timp de alte servere să joc, cu toate că aș vrea, în altă ordine de idei, baftă cu server-ul și cu căutarea de drifteri!
  14. Am fost în The Kings Of Drift pe C.I.T. când erau vremurile bune, dar scuze nu cred că mă re-apuc iară de RPG
  15. Mai am de lucru la el încă, până prin septembrie va fii pe sfărșite proiectul
  16. [quote name=..&G:..] Chiar te rog sa imi spui ce script e de la OG, si iti pot dovedii comparand scriptingul in sine, sa vezi ca nu am copiat nimic de la OG De ce nu recunoasteti? M-am luat eu de voi sau am zis lucruri mizere despre serverele voastre? Dar ce sa mai, romanul a avut mereu invidie in el... păi cu ce să încep, item-system, faptul că e și pe SF și pe LS, ai modificat announcement-system-ul care e legat de vehicle-system care e la fel editat cu iconițele de la OG doar că puse în altă ordine și alte situații fizice, ăăăă panoul f9 care permite setări de oprire/pornire a modurilor, heditor-ul, iconițele deasupra caracterului la admini și donatori etc sunt la fel ca pe OG, crezi că sunt așa de prost? știu fiecare script în parte la OG prietene, o să vezi curând e înseamnă un gamemode unic, până atunci nu ne mai fă "români d-ăia proști", că singurul de aici ești tu, criticând pe alții în timp ce tu furi munca altora și o editezi. Doar atât știi să faci, și vechiul wG la fel, Valhalla cât cuprinde tată, Valhalla câââât cuprinde, dar nimeni nu s-a sinchisit să facă ceva UNIC în RolePlay-ul românesc, NIMENI, uită-te la ceilalți de afară, cei care au venit cu UG-ul, OG-ul, scripterii de la Valhalla, ei sunt unici prin ce au făcut și dacă nu erau ei, nu existau ăstia ca voi care se mândesc cu servere pline de leaked scripts, ar trebuii să le arătați niște respect acelor oameni, nu să le furați eforturile depuse, pentru că believe my word, n-au făcut ei scripturile alea pentru niște mucoși d-ăștia.
  17. Poate n-a intrat el pe wG nou, dar am intrat eu și pot confirma că e OG modificat și tradus și nu poți să-mi zici că arunc cu invidie pe tine că așa nu-mi pasă de wG si de gamemode-ul folosit, nici n-ai idee, doar trebuie să accepți ideea că e OG modificat, pace.
  18. "Ceva nou și unic" ok păi să vedem, gamemode : United Gaming furat de nu știu unde, e tradus, iar traducerea din script se vede că nu e făcută de tine pentru că cel ce a tradus scriptul știa limba română, blip-urile sunt puse ala-ndala, adică blip-ul de unde normal îți cumperi camion/dubă, este defapt un hotel la care o cameră costă 70.000 lei, există doar un magazin de mașini și acela fiind cele de lux, iar încă unul de motoare la care nu răspunde NPC-ul și cel de bărci. Deci ce e așa unic?
  19. https://www.facebook.com/multitheftauto.ro/?fref=ts
  20. A mai fost unul cu o pagină de MTA, tot de aici, dar nu-i văd activitate, în orice caz, e o idee ok.
  21. Skinner

    Ajutor Script

    local downloadFiles = { {"infernus.dff", "infernus.txd", 411}, -- 411 = Infernus {"voodoo.dff", "voodoo.txd", 412}, -- 412 = Voodoo } function loadMods() for i, v in ipairs(downloadFiles) do downloadFile(v[1]) downloadFile(v[2]) textura = engineLoadTXD(v[2]) engineImportTXD(textura, v[3]) struct = engineLoadDFF (v[1], 0) engineReplaceModel(struct, v[3]) end end addCommandHandler("loadmods", loadMods, false) poftim, e aceeași chestie ce ți-a arătat crismar doar că probabil tu aici : {"masina.dff", "masina.txd", 411}, -- 411 = Infernus {"cartof.dff", "cartof.txd", 412}, -- 411 = Voodoo } crismar ți-a dat exemplu masina.dff cartof.dff, tu chiar ai fii scris așa.
  22. Ai putea să mă ajuți pe mine la administrare IG când îmi termin server-ul că lucrez încă la gamemode, o să te contactez prin PM când va fii timpul, este vorba de RolePlay. Sigur, o să primești test RolePlay cap coadă, n-am chef de creaturi în STAFF. Pace
  23. Pentru că se merită să mai speri, cu un gamemode nou și unic, crede-mă că se pot schimbă multe, jucătorii se mai schimbă. Și pentru cei noi, să nu fie complicații, vor fii duși la școala de roleplay. La fel și inapții.
×
×
  • Create New...