Emir Hasan Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Bi sv girip hesap açtım.Ama başka sv girerken sıkıntı çıkıyo.Girmiyo.Bu sıkıntı çözülürse sevinirim.Artı sizin siteden üye oldum başka sv rahat girebilirim dimi? arkadaşlar sorunum için çözümlerinizi söğleyin lütfen arkadaşlar otomatık cvırmıs bos verin başlığı Link to comment
0 Administrators Tut Posted April 15, 2022 Administrators Share Posted April 15, 2022 As this appears to be a client issue rather than server abuse related, I've moved this into Yardim Link to comment
0 Moderators turret001 Posted April 15, 2022 Moderators Share Posted April 15, 2022 23 hours ago, Emir Hasan said: Bi sv girip hesap açtım.Ama başka sv girerken sıkıntı çıkıyo.Girmiyo.Bu sıkıntı çözülürse sevinirim.Artı sizin siteden üye oldum başka sv rahat girebilirim dimi? arkadaşlar sorunum için çözümlerinizi söğleyin lütfen arkadaşlar otomatık cvırmıs bos verin başlığı aldığın hatanın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmaya çalışırım Link to comment
Question
Emir Hasan
Bi sv girip hesap açtım.Ama başka sv girerken sıkıntı çıkıyo.Girmiyo.Bu sıkıntı çözülürse sevinirim.Artı sizin siteden üye oldum başka sv rahat girebilirim dimi?
arkadaşlar sorunum için çözümlerinizi söğleyin lütfen
arkadaşlar otomatık cvırmıs bos verin başlığı
2 answers to this question
Recommended Posts