_sEEk_ Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Priviti si va minunati! Link to comment
Moderators Vinyard Posted February 22, 2014 Moderators Share Posted February 22, 2014 Mi-e groaza. Cand te gandesti ca minunata noastra comunitate romaneasca de MTA este invadata de copii de genul astuia.. Link to comment
..:D&G:.. Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Lool, cum îl cheamă pe puști? =]]]]]]]]]]]] Link to comment
Dan. Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Cu ce nick joaca asta MTA? Poate il stiu. Totusi, nu il pot judeca, e copil... Link to comment
_sEEk_ Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 Il cheama EasyLow pe MTA. (App , sticla de bere e goala ) Si la varsta lui nu cred ca e potrivit sa faca VLog atunci cand nu ii sunt parintii acasa... EDIT: Link to comment
..:D&G:.. Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Măi, simpatic puștiulică asta )))) Îmi e și puțin milă de el.. că na, e mic și cum a spus și el, nu știe nimic. Dar faza e că se prostește prea mult și nu într-un mod în care să se facă plăcut în felul bun... P.S: Băi băiete, lasă hobiul ăsta prost, dute afară și joacă-te cât mai ai timp, lasă prostiilea astea și bucurăte de copilărie și să vezi că nu mai râde nimeni de tine Link to comment
Dany Alex Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Ce pula mea ma asta e comunitate romaneasca de Multiplayer nu de "vloggeri" handicapati =)) Link to comment
Tais Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Să mor eu dacă ăsta v-a ajunge ceva în viața sa cretină pe care o are. E clar că v-a ajunge măturător și o să se grăbească să meargă la muncă că se rujează. Dacă află măsa e vai de el ) sau poate că și ea e proastă să îl lase să facă ce a făcut. P.S. : Sa mor daca am mai văzut așa cretin ca el. Link to comment
Proxenet'u Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Dhoamne ce dobitoc .... Cretin rau copilu ... daca l-as cunoaste real , mi-ar fi mila de viata mea! Asa cred ca ati fi zis toti! Link to comment
_sEEk_ Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Ehm, e in staff pe Romania Real Roleplay... Va dati seama cat de panarama e serverul ala daca asta e admin... Link to comment
Mike.LioN Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Ehm, e in staff pe Romania Real Roleplay... Va dati seama cat de panarama e serverul ala daca asta e admin... Defapt acolo toți sunt așa cum este copilul ăsta .. Limbaj de owner : Link to comment
enzopaul4 Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 On 2/22/2014 at 0:06 AM, Tomitza said: Mi-e groaza. Cand te gandesti ca minunata noastra comunitate romaneasca de MTA este invadata de copii de genul astuia.. S-au inmultit ca furnicile Link to comment
..:D&G:.. Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 54 minutes ago, enzopaul4 said: S-au inmultit ca furnicile De ce dezgropi un topic din 2014? -.- Link to comment
Moderators Vinyard Posted December 23, 2016 Moderators Share Posted December 23, 2016 10 hours ago, enzopaul4 said: S-au inmultit ca furnicile Din păcate, da. Link to comment
benzema100 Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Doamne la ce am putut sa ma uit, mi-e frica ce se va intampla pe viitor cand va creste copilul asta.. "Mama proștilor e mereu gravidă " Link to comment
Recommended Posts