Jump to content

Mike.LioN

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Mike.LioN's Achievements

Newbie

Newbie (4/54)

0

Reputation

  1. Defapt acolo toți sunt așa cum este copilul ăsta .. Limbaj de owner :
  2. Ți-am dat add pe skype, mi-ar face plăcere să te ajut.
  3. Îți mulțumesc pentru susținere și răbdare, da, într-adevăr, am multe de învățat, și m-am gândit să fac un server serios, pentru că la vremea actuală comunitatea MTA România suferă destul de mult datorită prichindeilor care-și deschid servere RP ca ciupercile după ploaie. După cum știți, și după cum ați văzut, majoritatea serverelor RP din România sunt praf și prost scriptate, conduse de copii sub 13 ani, vreau să spun că susțin foarte mult comunitatea MTA România, și încerc să înlătur pe copilașii ăștia care ne strică comunitatea, sper să am sprijin și din partea altora, pentru că singuri nu putem. Îți mulțumesc pentru ajutor! Baftă! - LioN
  4. Dacă aș și știi de unde să descarc un gamemod gratis, care nu e leaked, ar fii genial.. Un link , ceva? Vă mulțumesc!
  5. Dacă eram admin, reply-ul tău era șters demult. Am înțeles că nu vrei să ajuți oamenii, dar vor și alții să învețe, nu e cazul să te bagi dacă lași reply-uri răutăcioase și inutile. Baftă! Defapt.. ce zice Axel e chiar adevarat. Inveti ca restul dintre noi, "batandu-te cu capul de perete", adica inveti singur pentru ca la un moment dat vei reusi. Ai dreptate, dar crede-mă că de 2 săptămâni mă stresez și-mi vine să-mi dau cu capul de pereți pentru că nu reușesc nimic..
  6. Dacă eram admin, reply-ul tău era șters demult. Am înțeles că nu vrei să ajuți oamenii, dar vor și alții să învețe, nu e cazul să te bagi dacă lași reply-uri răutăcioase și inutile. Baftă!
  7. vR-Gaming, a lui Axel. Totuși.. care e rezolvarea?
  8. Salutări. Sunt începător în ceea ce privește scriptingul, și la gamemodul pe care-l folosesc am întâmpinat niște probleme, poate mă puteți ajuta... Și anume :
×
×
  • Create New...