Jump to content

Cel mai mare prost din Romania care joaca MTA.

_sEEk_

Recommended Posts

• Human Resources Staff
Posted

Mi-e groaza. Cand te gandesti ca minunata noastra comunitate romaneasca de MTA este invadata de copii de genul astuia.. :|

Posted

Il cheama EasyLow pe MTA.

(App , sticla de bere e goala :lol: )

Si la varsta lui nu cred ca e potrivit sa faca VLog atunci cand nu ii sunt parintii acasa...

EDIT:

Posted

Măi, simpatic puștiulică asta :))))) Îmi e și puțin milă de el.. că na, e mic și cum a spus și el, nu știe nimic. Dar faza e că se prostește prea mult și nu într-un mod în care să se facă plăcut în felul bun...

P.S: Băi băiete, lasă hobiul ăsta prost, dute afară și joacă-te cât mai ai timp, lasă prostiilea astea și bucurăte de copilărie ;) și să vezi că nu mai râde nimeni de tine

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Să mor eu dacă ăsta v-a ajunge ceva în viața sa cretină pe care o are. E clar că v-a ajunge măturător și o să se grăbească să meargă la muncă că se rujează. Dacă află măsa e vai de el :)) sau poate că și ea e proastă să îl lase să facă ce a făcut.

P.S. : Sa mor daca am mai văzut așa cretin ca el.

• 3 months later...
Posted

Ehm, e in staff pe Romania Real Roleplay... Va dati seama cat de panarama e serverul ala daca asta e admin...

Posted
Ehm, e in staff pe Romania Real Roleplay... Va dati seama cat de panarama e serverul ala daca asta e admin...

Defapt acolo toți sunt așa cum este copilul ăsta ..

Limbaj de owner :lol: : mta_screen_2014_07_16_18_35_51.pngmta_screen_2014_07_16_18_36_04.png

• 2 years later...
Posted
On 2/22/2014 at 0:06 AM, Tomitza said:

Mi-e groaza. Cand te gandesti ca minunata noastra comunitate romaneasca de MTA este invadata de copii de genul astuia.. :|

S-au inmultit  ca furnicile

• Human Resources Staff
Posted
10 hours ago, enzopaul4 said:

S-au inmultit  ca furnicile

Din păcate, da.