golanu21 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 ms, dar uite de exemplu am facut sa salveze viata in baza de date... acuma cum fac cand intra in joc sa ii dea valoarea care e la health ? Link to comment
Unknown76 Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 ms, dar uite de exemplu am facut sa salveze viata in baza de date... acuma cum fac cand intra in joc sa ii dea valoarea care e la health ? In primul rand trebuie sa salvam si numele jucatorului pe langa viata acestuia. Asa ca modificam functia cu update de mai devreme: dbExec( zombie_db, "UPDATE characters SET nume=?, health=?", getPlayerName(source), getElementHealth(source)) si functia pentru setareaza vietii la spawn: function viataCandSpawneaza() local second = dbQuery( conn, "SELECT * FROM characters WHERE nume=?", getPlayerName(source)) local result, numrows = dbPoll(second, -1) if (result and numrows > 0) then for index, row in pairs(result) do setElementHealth(source, row['health']) end end end addEventHandler ( "onPlayerSpawn", getRootElement(), viataCandSpawneaza ) Link to comment
golanu21 Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 de fiecare data cand intru cu numele MysterYo, apara alt id cu aceleas valori, acelas nume.. dar id 1 id 2 id 3 de cate ori intru Link to comment
Unknown76 Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 (edited) de fiecare data cand intru cu numele MysterYo, apara alt id cu aceleas valori, acelas nume.. dar id 1 id 2 id 3 de cate ori intru Pai normal pentru ca nu ai pus conditie la onPlayerJoin, trebuie sa verifici daca caracterul exista in baza de date. (apropo pune zombie_db = connectToDB() in afara functiei) zombie_db = connectToDB() addEventHandler("onPlayerJoin", getRootElement(), function () local ok = 0 local second = dbQuery( zombie_db, "SELECT * FROM characters WHERE nume=?", getPlayerName(source)) local result, numrows = dbPoll(second, -1) if numrows == 1 then -- daca exista un caracter cu numele asta atunci ok devine 1 ok = 1 end if ok == 0 then -- daca nu exista atunci il introducem x, y, z = getElementPosition(source) dbExec( zombie_db, "INSERT INTO characters (nume, model, health, posx, posy, posz) VALUES (?,?,?,?,?,?)", getPlayerName(source), getElementModel(source), getElementHealth(source), x, y, z ) end end) Nu uita sa stergi ce a bagat in tabel pana acum (sa-l golesti, Empty Table) sa nu se intercaleze valorile. Edited August 8, 2013 by Guest Link to comment
golanu21 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 de fiecare data cand intru cu numele MysterYo, apara alt id cu aceleas valori, acelas nume.. dar id 1 id 2 id 3 de cate ori intru Pai normal pentru ca nu ai pus conditie la onPlayerJoin, trebuie sa verifici daca caracterul exista in baza de date. (apropo pune zombie_db = connectToDB() in afara functiei) zombie_db = connectToDB() addEventHandler("onPlayerJoin", getRootElement(), function () local ok = 0 local second = dbQuery( conn, "SELECT * FROM characters WHERE nume=?", getPlayerName(source)) local result, numrows = dbPoll(second, -1) if numrows == 1 then -- daca exista un caracter cu numele asta atunci ok devine 1 ok = 1 end if ok == 0 then -- daca nu exista atunci il introducem x, y, z = getElementPosition(source) dbExec( zombie_db, "INSERT INTO characters (nume, model, health, posx, posy, posz) VALUES (?,?,?,?,?,?)", getPlayerName(source), getElementModel(source), getElementHealth(source), x, y, z ) end end) Nu uita sa stergi ce a bagat in tabel pana acum (sa-l golesti, Empty Table) sa nu se intercaleze valorile. perfect, mersi mult mane Link to comment
golanu21 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 am o alta problema, de exemplu intru eu, se creeaza in baza de date numele... si detaliile, dar cand intra cineva se creaza si una noua cu detaliile lui si se modifica si celelalte tot cu detaliile lui Link to comment
Axel Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Folosește "INSERT INTO table valute WHERE name = "..getPlayerName(source) .. " " Link to comment
DuMys1996 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 VA ROG AJUTATIMA CUM ORESC DRACIA AIA CU VITE MAP SA NU-MI MAI APARA CELE 10 MAPE CATE SUNT IN DREAPAT SA VOTEZ PE CARE O DORESC ci sa se schimbe singura Link to comment
_sEEk_ Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (CAPS LOCK NU E NECESAR!!!!) Mergi in admin panel , dai doua clickuri pe resursa race , si selectezi la setari , parca ceva de genu: Random map , nu sunt sigur cum era , si scrii in loc de false , true! Dupa restart la race si merge fara vote! Link to comment
DuMys1996 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 si va rog spunetimi am observat multe scripturi scrise de voi dar nu inteleg adik unde trebuiesc bagate? ca nu inteleg ma poate ajuta cnv? Link to comment
_sEEk_ Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Le dai copy-paste intr-un notepad, dai save as, si salvezi , de exemplu , test.lua , si save! Dar vezi ca nu sunt intregi scriptele de pe forum! La unele le mai trebuie meta.xml sau trebuie continuate! Daca vrei resurse de race, add skype dinescu.damian! Link to comment
golanu21 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 conn = call(getResourceFromName("mysql"), "connectToDB") addEventHandler("onPlayerJoin", getRootElement(), function () local ok = 0 local second = dbQuery( conn, "SELECT * FROM accounts WHERE nume=?", getPlayerName(source)) local result, numrows = dbPoll(second, -1) if numrows == 1 then -- daca exista un caracter cu numele asta atunci ok devine 1 ok = 1 outputChatBox("#90f030Ai deja un cont, te rugam sa te autentifici.#ff0000[/autentificare (nume) (parola)]", source, 0, 255, 255) -- text1 end if ok == 0 then outputChatBox("#90f030Bun venit pe Romania Super-RPG, nu ai fost gasit in baza de date te rugam sa te inregistrezi.#ff0000[/inregistrare (Nume) (Parola)]", source, 0, 255, 255) -- text2 end end) am si eu o problema, cand ma bag in baza de date, apare text1, cand nu sunt, textul 2 nu apare Link to comment
VenNnDeTTa Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Am o problema cu MTA SA Cand incerc sa intru in el se incarca pana la meniul principal si de acolo iese pur si simplu fara nicio avertizare pe desktop Link to comment
Moderators Vinyard Posted December 26, 2013 Moderators Share Posted December 26, 2013 Hm, ai cateva posibilitati de rezolvare: 1. Daca rulezi pe Windows 7, incearca sa dai 'Run as administrator' si vezi daca merge. 2. San Andreas-ul Single Player iti merge normal? Ai incercat sa stergi gta_set din User Files? 3. Instaleaza un fresh install a MTA-ului si incearca din nou. 4. Incearca sa gasesti si aici cauza: https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Known_Issues_-_FAQ sau sa te uiti prin forum. Link to comment
AndyAndreiH Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Dacă ai GTA:SA cracked de la HOOLDUM, dă replace la crack și va funcționa. Link to comment
KinG28 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Va rog sa ma ajutati, vreau sa fac o bariera care sa se deschida.Treaba e ca nu prea stiu sa fac script-uri. Imi puteti explica si mie cum se face asta : gate1 = createObject ( 968, x1, y1, z1 ) gate = createObject(968, 551.5, 1659.300488281, 8.8000001907349, 0, 0, 121.99768066406) function gateOpen() moveObject( gate, 2000, 551.59997558594, 165.1999511719, 14.30000190735 ) end addCommandHandler("gate", gateOpen) function gateClose() moveObject( gate, 2000, 551.59997558594, 165.1999511719, 14.30000190735 ) end addCommandHandler("gate", gateClose) Bun dupa ce o fac unde o salvez ? P.S: Imi puteti spune unde pot invata sa scriptez ??? Multumesc anticipat! Link to comment
..:D&G:.. Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 P.S: Imi puteti spune unde pot invata sa scriptez ??? https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Main_Page Faci un folder si il numesti cum vrei tu (gate-system de exemplu) Dupa faci un fisier .lua (script.lua) si acolo pui codul. Dupa faci un alt fisier meta.xml (sau ia un exemplu de a un alt script). In fisierul meta.xml pui: <meta> <info author="KinG28" type="script" name="Poarta" /> <config src="server.lua" type="server"/> </meta> P.S. Trebuie sa ai server.lua si meta.xml amandoua in folderul gate-system ca sa mearga scriptul. Apropo, de ce ai gate1 in prima linie? Sunt doar curios ) Link to comment
Alexyhno31 Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Am si eu doua intrebari, cum bag masinile reale in GameMode-ul de MTA, si cum face resource-urile sa mearga? Link to comment
Zentor Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Salut.Am un GM de la un pachet cu mai multe gm-uri loat de pe site-ul vG-ului si nu stiu cum sa imi dau admin..Am pus tot in ACL cand scriu pe server: t/makeadmin nu merge..Multumesc! Link to comment
..:D&G:.. Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Salut.Am un GM de la un pachet cu mai multe gm-uri loat de pe site-ul vG-ului si nu stiu cum sa imi dau admin..Am pus tot in ACL cand scriu pe server: t/makeadmin nu merge..Multumesc! Nu oferim ajutor cu privire la scripturile vG (ața ni sa spus de catr-e adminsitratorii MTA, și același lucru îți vor spune și ei), oricum sunt buguite și dau bătăi de cap. Link to comment
Moderators Vinyard Posted April 18, 2014 Moderators Share Posted April 18, 2014 Salut.Am un GM de la un pachet cu mai multe gm-uri loat de pe site-ul vG-ului si nu stiu cum sa imi dau admin..Am pus tot in ACL cand scriu pe server: t/makeadmin nu merge..Multumesc! Nu cred ca Valhalla mai pune la bataie asa ceva si nici nu cred ca se mai intereseaza de partea de MTA. Link to comment
Zentor Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Heii..Salut mai am o nelamurire..am vazut pe 2 server bannere cu diferite reclame si sunt curios cum sunt facute ma puteti ajuta? PS: Stiu ca cer prea mult dar am vazut mai sus ca au cerut si panel-login si am zis sa imi incerc si eu norocu. Multumesc. Link to comment
Dan. Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Salut, cand incerc sa intru pe un server(XIII in speta), primesc aceasta eroare: Ieri am primit-o pentru prima data, si inca nu pot sa intru. E ceva ce as putea face? Link to comment
Tricky Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Ai script pentru anti-flood /ddos ? Link to comment
Recommended Posts