alitaskaya19 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 ben mtada f1 araç listemi güncelleyecektim güncelledim yenilediğimde f1 paneli bi daha açılmadı nasıl düzeltirim? Link to comment
1 India Posted January 26, 2021 Share Posted January 26, 2021 On 24/01/2021 at 18:43, alitaskaya19 said: Bilen varsa acil cevap lütfen Araç listesini ile yani (vehicles.xml) oynadıysan, F1 panelin açılır fakat "Araçlar" bölümü sayfası boş şekilde gözükür. Eğer sorun dediğim gibi ise "vehicles.xml" dosyasını buraya atarsan yardımcı olabilirim. Link to comment
0 Administrators Tut Posted January 24, 2021 Administrators Share Posted January 24, 2021 Hi, welcome to the forums @alitaskaya19! Thread's been moved into the Turkish help section, so that it will hopefully receive the attention it needs. Link to comment
0 alitaskaya19 Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Bilen varsa acil cevap lütfen Link to comment
0 Moderators turret001 Posted January 25, 2021 Moderators Share Posted January 25, 2021 @alitaskaya19 MTA forumlarına hoş geldin. kodlama konusunda fazla bir bilgim yok ne yazık ki fakat elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışacağım. sunucunda Admin hesabın ile login olup F8'e basınca açılan pencereye debugscript 3 yaz, ardından F1 panelini başlatmayı dene. panel açılmayıp ekranın altında kırmızı yazılar çıkacak, o yazıların ekran görüntüsünü çekip buraya yolla Link to comment
Question
alitaskaya19
ben mtada f1 araç listemi güncelleyecektim güncelledim yenilediğimde f1 paneli bi daha açılmadı nasıl düzeltirim?
4 answers to this question
Recommended Posts