AndreiBote Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Salut! Am o problema cu hostul temporar. Serverul meu nu este încă gata și îl găzduiesc cu propriul meu PC. M-am mutat la Digi de curând și a început să nu mai meargă hostul deloc. Am sunat la ei și au spus că site-ul oficial este in regula și nu știu ce problema ar putea exista. Cum as putea sa remediez problema? Aveți vreo idee? Îmi puteți recomanda o aplicație de host temporar sau ceva de genul? Link to comment
Moderators Vinyard Posted November 29, 2020 Moderators Share Posted November 29, 2020 Salutări, Dacă întâmpini probleme legat de găzduirea unui server pe PC-ul tău, poate fi din cauza porturilor - aruncă o privire aici. Spun asta deoarece anterior a mai existat o problemă cu un utilizator care tot așa s-a mutat la Digi și a întâmpinat probleme asemănătoare. (link) Dacă consideri că nu este din această cauză, atunci vom avea nevoie de mai multe informații, ce anume ai făcut în momentul în care ai sesizat problema, ce ai încercat până acum să faci ca să remediezi problema, dacă primești sau nu erori sau avertismente când deschizi server-ul etc. Link to comment
AndreiBote Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 2 hours ago, Vinyard said: Salutări, Dacă întâmpini probleme legat de găzduirea unui server pe PC-ul tău, poate fi din cauza porturilor - aruncă o privire aici. Spun asta deoarece anterior a mai existat o problemă cu un utilizator care tot așa s-a mutat la Digi și a întâmpinat probleme asemănătoare. (link) Dacă consideri că nu este din această cauză, atunci vom avea nevoie de mai multe informații, ce anume ai făcut în momentul în care ai sesizat problema, ce ai încercat până acum să faci ca să remediezi problema, dacă primești sau nu erori sau avertismente când deschizi server-ul etc. Problema este că nu pot accesa 192.168.1.1 Link to comment
Tekken Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 hmm incearca localhost Link to comment
AndreiBote Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 4 hours ago, Tekken said: hmm incearca localhost Spune "Could not start HTTP server in interface 'localhost' and port '22005' Link to comment
Tekken Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Dane o copie de mtaserver.conf Link to comment
Moderators Vinyard Posted December 4, 2020 Moderators Share Posted December 4, 2020 On 29/11/2020 at 17:08, AndreiBote said: Spune "Could not start HTTP server in interface 'localhost' and port '22005' Salutări, Ai reușit să îți rezolvi problema? Link to comment
Hydra Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Sper ca nu ai pus in mtaserver.conf <serverip>ip-ul tau</serverip> in loc de <serverip>auto</serverip> Link to comment
AndreiBote Posted December 13, 2020 Author Share Posted December 13, 2020 On 04/12/2020 at 18:54, Vinyard said: Salutări, Ai reușit să îți rezolvi problema? Nu tot nu am reușit. Am sunat și la RCS RDS și au spus că nu știu ce să facă. On 07/12/2020 at 18:55, Hydra said: Sper ca nu ai pus in mtaserver.conf <serverip>ip-ul tau</serverip> in loc de <serverip>auto</serverip> Este auto, dar spună că porturile sunt inchise Link to comment
Moderators Vinyard Posted December 13, 2020 Moderators Share Posted December 13, 2020 36 minutes ago, AndreiBote said: Nu tot nu am reușit. Am sunat și la RCS RDS și au spus că nu știu ce să facă. Este auto, dar spună că porturile sunt inchise Dacă porturile sunt închise, ai încercat să parcurgi acest ghid? Link to comment
AndreiBote Posted December 13, 2020 Author Share Posted December 13, 2020 10 hours ago, Vinyard said: Dacă porturile sunt închise, ai încercat să parcurgi acest ghid? Nu pot deschide site-ul web Link to comment
Hydra Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 On 13/12/2020 at 19:41, AndreiBote said: Nu pot deschide site-ul web Pune adresa ta ip in google care o poti afla din cmd cu comanda ,,ipconfig" Link to comment
Recommended Posts