Begu Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 YOU WERE BANNED BY MTA REASON: DDOS TIME REMAINING: 30 days 23 hours 50 mins adica ce pula mea ddos am facut eu? sa-mi bag pla Link to comment
Simple0x47 Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 Sau ai incercat sa faci dDos, sau esti intro botNet si nu stii. Link to comment
Begu Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 nu am incercat si nici n-am legatura cu botnet Link to comment
Zorgman Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 1 hour ago, Uknown. said: si nu stii. 1 Link to comment
Begu Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 sunt sigur ca nu fac parte si jur pe ce am mai sfant ca n-am facut ddos Link to comment
Zorgman Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 nu pe noi tre' sa ne convingi... scrie-le o scrisorica pentru ban appeal, da' sansele sunt mici. o luna nu e mult si oricum e vara sunt multe de facut si pe afara good luck! Link to comment
Begu Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 33 minutes ago, Zorgman said: nu pe noi tre' sa ne convingi... scrie-le o scrisorica pentru ban appeal, da' sansele sunt mici. o luna nu e mult si oricum e vara sunt multe de facut si pe afara good luck! mersi frumos, dar in londra e o vreme de tot cacatul si nu prea ai ce sa faci Link to comment
Begu Posted August 10, 2017 Author Share Posted August 10, 2017 13 minutes ago, Tekken said: Reinstaleaza Windows-ul nu ar ajuta cu nimic. trebuie schimbat serialul si serialul se schimba odata cu adresa ip-ului Link to comment
..:D&G:.. Posted August 10, 2017 Share Posted August 10, 2017 (edited) 4 hours ago, Begu said: nu ar ajuta cu nimic. trebuie schimbat serialul si serialul se schimba odata cu adresa ip-ului Vad ca MTA-ul a ramas tot cu desteptii :)))) Reinstalarea windows-ului ajuta cu stergerea virusului (posibil botnet sau rat) si de asemenea schimba si serialul. Serialul e HWID-ul (Hardware ID-ul) PC-ului, care se poate schimba la reinstalarea windowsului. Cred ca confunzi serialul cu MAC Address-ul Edited August 10, 2017 by ..:D&G:.. 1 Link to comment
Begu Posted August 11, 2017 Author Share Posted August 11, 2017 7 hours ago, ..:D&G:.. said: Vad ca MTA-ul a ramas tot cu desteptii :)))) Reinstalarea windows-ului ajuta cu stergerea virusului (posibil botnet sau rat) si de asemenea schimba si serialul. Serialul e HWID-ul (Hardware ID-ul) PC-ului, care se poate schimba la reinstalarea windowsului. Cred ca confunzi serialul cu MAC Address-ul ok, multumesc frumos Link to comment
Simple0x47 Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Ba nu mai fa posturi de genu ca din cauza asta am primit ban ca nu pot sa rezist sa zic tips :v Link to comment
Recommended Posts