Jeff2 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 De curând am deschis o nouă pagină dedicată comunității de Multi Theft Auto din România.Cică ar mai exista așa ceva, dar aia e mai mult o bătaie de joc.Să vă prezint ce poate fi postat pe pagina mea în câteva rânduri mai jos : -Poze cu roleplay, video-uri cu roleplay.Așa o să ne creem o impresie asupra unui player și o să-l vedem cu alți ochi.Unii au lenea pe care o am eu și nu au chef să stea la rendering să pună un video cu roleplay pe youtube, pe facebook o poți face într-un minut, nu trebuie rendering, și asta ajută mult. -Promovarea serverelor.Atenție, nu se promovează servere de baltă, se face reclama, dacă-mi place server-ul nu o să șterg reclama, dacă sunt servere ca al lui Marian nu mai încercați să faceți reclamă că vi le șterg oricum. -Divertisment.Pe lângă MTA vom mai posta video-uri și poze pentru divertismentul urmăritorilor. -Păreri.Playerii o să-și dea cu părerea despre un server în câteva rânduri acolo pe pagină.Atenție, părerea poate fi bună sau rea, se acceptă vulgaritate în limita bunului simț. -Prezentări.Se pot prezenta servere, e un fel de reclamă, da' nu prea. -Poze cu ceea ce nu vă place la un server și de ce.Astfel, fondatorul poate o să vadă și o să remedieze ”greșeala”. Vă aștept cu mic cu mare, vă mulțumesc ! Pagina își începe postarea pe 16 Aprilie 2015, la ora 12:00 dimineața. https://www.facebook.com/pages/Multi-Th ... 828?ref=hl Link to comment
Dany Alex Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Iara o zic,majoritatea nu tintesc mai mult de turma RP. Link to comment
Jeff2 Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Nu știu ce vrei să zici prin asta.Te referi la partea cu ”poze roleplay” ? Am zis clar că asta ținând cont doar de playerii ce joacă roleplay.Nu este o comunitate de roleplay, ci este o comunitate de MTA România în general.Deci, practic, afirmația ta e falsă.Pace și te aștept pe pagină, dacă dorești a intra. Link to comment
Tekken Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Pare o idee buna dar mai pune si alte GMuri nu doar RP ca debine plictisitor si cum mie nu-mi pace RPu' din romania...., anyway succes! Link to comment
crismar Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Nu inteleg exact cum inaptii care nu pot sa lege doua propozitii in romana au fost capabili sa faca un server de RP sa functioneze ?... As avea o explicatie da' tre' sa arunc cu maro in Axel, desi cred ca e si el constient de asta. Link to comment
hollow Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 99% din grup e compus din copii sub 15 ani, niciun admin nu are peste 15 ani. Link to comment
Recommended Posts