Jump to content

Jeff2

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jeff2

  1. ”A se screme” e un verb comun tuturor vorbitorilor de limbă română, dacă ești mai inapt de felul tău evident că zici e vorbă de tractorist.A, da... și te ”scremi” degeaba văd, cât ai sta tot un fail e.Aș zice mai bine să te scremi să înveți să pui cratima în cuvântul ”du-te”, sau cuvântul ”dă-mi” și după te mai scremi 2-3 ani pe wG, tot degeaba.Acum o să pornești scuza ”Eu nu-s de-acolo, sunt de-aici”, ”Eu nu învăț acolo, învăț aici”.Și pe skype ce vrei să auzi ? Un băiat simplu, 14 ani care a făcut reclamă unui server, te bagi la înjurături, tu, șmecherașule ? + de ce n-aș avea tupeu, e un monitor, dude, nu e viața reală. Hai marș.
  2. Ce să văd la tine pe server ? Pe tine și pe gayu' de Vito ce se dădea fată pe alt server, să nu dau nume ? + nu știu de unde ai dedus tu toate astea despre Petru și server când tu te scremi acolo la un server să faci ceva și tot 2 playeri ai.A, da... ”și cel de acum”, dacă dau un search pe google și eu îți găsesc Owl-u' tău ăla care-l folosești.Și da, am intrat pe vechiul wG, atunci era frumos, dar acum e un shit, și te dai mare într-un mod indirect.
  3. În primul rând, nu are 13-14 ani cât zici tu.În al doilea rând, dacă toți urăsc serverele de genul, nu sunt retardat ca și eu să o fac, înțelegi ? Am făcut topicul pentru că-mi place serverul și organizarea, și l-am prezentat celorlalți cum am putut de bine, nu contează că unora le place iar altora nu, contează că eu am făcut prezentarea, și voi rămâne să decideți dacă veți juca sau nu.În al treilea rând, nu știe scripting ? Scuze că-ți zic, dar tu te tot scremi pe acolo să deschizi World Gamingul + ai gamemode Owl Gaming, și zici de Petru că are gamemode-uri copiate ? Nu mă fă să-ți dau poze când nici login-ul de la Owl nu-l aveai schimbat.Când deschizi wG-ul să vii aici și să faci prezentare, să văd și eu cu ce m-ar încânta pe mine dacă aș juca pe server, evident, dacă-ți reușește odată ”Marea Deschidere”.
  4. |România Euphobia Roleplay| România Euphobia Roleplay este un server de lungă durată, cu o enormitate de playeri fideli, care joacă zi de zi pe server, și deasemenea care fac roleplay pe acesta.RER prezintă o mulțime de facțiuni, fie ele legale sau ilegale. Câteva din facțiunile legale : -Poliția Română -G.I.G.N. -SRI -Tunning Auto etc. Câteva din facțiunile ilegale . -Mafia Yakuza -Mafia eMe În facțiunile de pricină se exercită un roleplay adecvat, încă un motiv pentru care Euphobia Roleplay este un server de mare succes. Server-ul prezintă o grămadă de joburi secundare, cum ar fi joburile de : -Gunoier -Curățător de străzi -Șofer autobuz etc. Staff-ul este alcătuit din oameni maturi, cu experiență și bun simț. Pe server, gradele în staff se dau ținând cont de activitatea dumneavoastră, de roleplay-ul care trebuie exercitat impecabil și de modul de gândire al fiecărui candidat. Datorită varietății de joburi și facțiuni, niciodată nu te vei plictisi, iar, în plus, pe forum-ul serverului [forum.rrs-gaming.ro] există o rubrică în care puteți cere creearea unei noi facțiuni.Dacă cele mai mari grade din staff consideră că ar ajuta cu ceva serverul facțiunea cerută, va fi acceptată și officializată în câteva ore. Liderii facțiunilor se aleg pe roleplayul ce-l fac și pe experiență, voi enumera mai jos pentru noii jucători liderii câtorva dintre facțiuni, dacă cineva dorește să intre în aceasta iar forum-ul nu vă funcționează, vă puteți interesa de numele : SRI - Popescu Diana GIGN - Coman Alexandru Tunning Auto - Oltean Capone Tractări Auto - Pop Vasi etc. Se primește suma de 150.000 lei de început, prin care vă puteți lua o mașina ieftină, sau puteți munci pentru o proprietate, un bussines, o facțiune sau desigur pentru o altă mașină și mai scumpă. Orice acțiune ce indică non-roleplay pe server se pedepsește prin adminjail. Serverul în sine are o varietate de reguli roleplay și definiții noi, ca de exemplu câteva dintre ele : ZT - Zero Tolerance.Exemplifică înșiruirea a mai multor reguli roleplay ce sunt încălcate toate deodată.Ex : DM + PG + MX formează ZT-ul.Orice combinație de reguli încărcate formează regula numită ZT. HBK - Hely Blade Kill.Cunoscută și sub numele de Hely Kill, această regulă interzice playerilor să omoare un jucător ajutându-se de elicea unui elicopter, evindet, într-un mod non-rp. CR - Chicken Run, când cineva fuge în zigzag, sau în cerc, în speranța de a se feri de gloanțele trase de alcineva. etc. Fondatorul este Răileanu Petru, care administrează perfect serverul și în ziua de azi, fiind activ și interesat de soarta acestuia. Recomand serverul tuturor, nota 10. @ Jeff
  5. Nu știu ce vrei să zici prin asta.Te referi la partea cu ”poze roleplay” ? Am zis clar că asta ținând cont doar de playerii ce joacă roleplay.Nu este o comunitate de roleplay, ci este o comunitate de MTA România în general.Deci, practic, afirmația ta e falsă.Pace și te aștept pe pagină, dacă dorești a intra.
  6. De curând am deschis o nouă pagină dedicată comunității de Multi Theft Auto din România.Cică ar mai exista așa ceva, dar aia e mai mult o bătaie de joc.Să vă prezint ce poate fi postat pe pagina mea în câteva rânduri mai jos : -Poze cu roleplay, video-uri cu roleplay.Așa o să ne creem o impresie asupra unui player și o să-l vedem cu alți ochi.Unii au lenea pe care o am eu și nu au chef să stea la rendering să pună un video cu roleplay pe youtube, pe facebook o poți face într-un minut, nu trebuie rendering, și asta ajută mult. -Promovarea serverelor.Atenție, nu se promovează servere de baltă, se face reclama, dacă-mi place server-ul nu o să șterg reclama, dacă sunt servere ca al lui Marian nu mai încercați să faceți reclamă că vi le șterg oricum. -Divertisment.Pe lângă MTA vom mai posta video-uri și poze pentru divertismentul urmăritorilor. -Păreri.Playerii o să-și dea cu părerea despre un server în câteva rânduri acolo pe pagină.Atenție, părerea poate fi bună sau rea, se acceptă vulgaritate în limita bunului simț. -Prezentări.Se pot prezenta servere, e un fel de reclamă, da' nu prea. -Poze cu ceea ce nu vă place la un server și de ce.Astfel, fondatorul poate o să vadă și o să remedieze ”greșeala”. Vă aștept cu mic cu mare, vă mulțumesc ! Pagina își începe postarea pe 16 Aprilie 2015, la ora 12:00 dimineața. https://www.facebook.com/pages/Multi-Th ... 828?ref=hl
×
×
  • Create New...