Jump to content

hollow

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hollow

  1. 99% din grup e compus din copii sub 15 ani, niciun admin nu are peste 15 ani.
  2. ^He's most likely referring to the fact that we cannot add new models, only replace them.
  3. This is amazing. Does anyone have his e-mail? He's not been online for about 11 days, and I'd like to discuss some things with him.
  4. Nu a mai facut tipul vreun nou video despre roleplai?
  5. hollow

    Green Candy

    Does anyone know anything about The_GTA? Can't anyone contact him?
  6. hollow

    Green Candy

    The MTA devs should at least implement into MTA what's been done in Eir until now.
  7. hollow

    Random lagspikes

    Hello CCW, Could I get an update on this? Sorry for being a bother.
  8. hollow

    Random lagspikes

    Hello, Here it is http://pastebin.mtasa.com/523889316
  9. hollow

    Random lagspikes

    Hello there, I seem to encounter some random lagspikes on MTA, which most likely have to do with texture loading. I have the latest drivers, or I hope I do, and I set everything in MTA on low. Surprisingly, it helped me get a more stable FPS with Anti Aliasing on, but I'm not really used to that and it, for some reason, hurts my eyes. Any help?
  10. De asta nu trebuie să joci pe servere româneşti.
  11. Eu nu Înţeleg de ce vreţi server strict românesc. Mai bine vă duceţi pe unul străin, sau nu ştiţi destulă Engleză?
  12. Nu e nimic spectaculos, nu merita $8.
  13. Ma lasi cu "glumele" tale inteligente... Niste glume de tot ... la care razi numai u..Aia nu se numeste gluma.. Ușor golanule, nu te enerva și nu ne bate, te rugăm!
  14. [quote name=..&G:..]Măi, voi credeți că ăstia primesc pe oricine în proiectele lor!? Fondatorul de la Advanced Gaming îmi este prieten, nici pe mine nu mă lasă să fac parte din proiect, ține mult la script și la comunitate, deci fi sigur că nici kinetic nu va accepta PE NIMENI în proiectul lor... De ce nu vă alăturați unei comunități românești? Fiindcă nu aveți șanse în proiecte străine, mai ales dacă ești român... avem un istoric foarte "frumos", prim toate țările, mai ales în jocuri. Depinde ce înțelegi prin a accepta în proiect. Dacă tu vrei să te duci acolo ca mare scripter/admin/leader sau orice, normal ca nu te acceptă așa cu una cu două. Dacă vrei să te duci ca simplu jucător, normal că te acceptă. Kinetic acceptă jucători de toate națiile. Avem în chatroomul de pe Skype de la români la finlandezi.
  15. Am zis eu romanesc? Kinetic si Advanced Roleplay sunt doua server in development cu un script total nou, nu vG copycat. Nu sunt romanesti, dar sunt de roleplay. De ce trebuie neaparat sa te alaturi unui server romanesc? Nu stii Engleza?
  16. Nu ești în stare să fii ownerul unui server de RP. "am dat lidere, admine, etc". Nu înțeleg nevoia asta ca românii să aibă NEAPĂRAT un server românesc de MTA. Dacă tot sunteți voi roleplayeri așa buni alăturați-vă unui server bun de RP.
  17. Dar dacă tot vreți roleplay, de ce nu vă duceți pe server ca lumea de roleplay? Sau de ce nu participați în proiecte de roleplay in development? (Kinetic, Advanced Gaming Roleplay)
  18. Don't name something "Europe" if it's a polish server. Polish is not one of the main EU languages.
  19. Ei bine, aceasta problema nu este doar la comunitatea romana, ci si la cele straine. Problema unirii a mai multor servere este urmatoarea: nimeni nu doreste sa isi piarda 'puterea' peste jucatori. Si ar fi greu sa inceapa romanii? E mai grea materia in general si liceu in romania decat in alte tari, dati dovada ca sunteti mai inteligenti.
  20. Sau ar putea sa se duca pe serverele care deja au un script nou in progress? Decat sa fie 10000 de servere de roleplay cu 10 playeri fiecare mai bine e unul singur care e bun.
  21. Foarte mulți români se întreabă pe serverele de MTA de ce sunt urâți de toată lumea și de ce îi consideră toți niște noobi. Păi, unul dintre factori este gramatica execrabilă prezentată de mulți dintre Românii de pe MTA. Voi vă considerați elita MTA-ului românesc, dar nu sunteți în stare să scrieți corect nici propria voastră limbă. Axel: "celelante" "v-oi" Dany Alex: "copii...care joacă acum", "dejeaba" Citate din wiki " reprezentând dacă ped-ul să fie sincronizat" "dacă a fost creeat cu succes." Nu vă apucați de traduceri dacă nici limba voastră maternă nu o stăpâniți.
  22. The only person who legally has access to the vG script is Matthew Ello. He was allowed to use it by Daniels.
  23. Regardless of what ANYBODY says, features are NEEDED for roleplay. The bank system is needed, the money system is needed, vehicle, etc. SAMP is in the Stone Age compared to MTA.
×
×
  • Create New...