crismar Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Coconut. Edited February 15, 2015 by Guest Link to comment
crismar Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 (edited) Ma puteti contacta prin PM pentru link. Edited February 3, 2015 by Guest Link to comment
..:D&G:.. Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Haha, chiar vroiam sa iti spun cum de mama drq Mihay ala iti vinde scripturile )) Are si tupeul sa faca un topic pe forum Link to comment
crismar Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Meh oricum le fac salariile ambilor parinti din web development deci nu cred ca imi mai pasa de comisioane de 100 lei. Link to comment
Tekken Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 [quote name=..&G:..]Haha, chiar vroiam sa iti spun cum de mama drq Mihay ala iti vinde scripturile )) Are si tupeul sa faca un topic pe forum Cea ce am vandut era facut de mine. Stii cati mi-au cerut scripturile ? Dar eu am avut respect pentru Show. Link to comment
an4rei Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 [quote name=..&G:..]Haha, chiar vroiam sa iti spun cum de mama drq Mihay ala iti vinde scripturile )) Are si tupeul sa faca un topic pe forum Cea ce am vandut era facut de mine. Stii cati mi-au cerut scripturile ? Dar eu am avut respect pentru Show. Link to comment
Tekken Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Ce e cu asta ? Intreabal pe crismar. Oricum nu imi pasa de parerea voastra, adevarata comunitate... Cand am avut nevoie de ajutor m-am dus la straini ca la romani...., veniti si va plangeti aici ca nu face nimeni nimic..... Link to comment
ViTo Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Pacat de tine ShowTime, ai fost chiar prost pentru ce ai facut fazele cu mine, sti ca eu nu faceam asta prostule... Dar poate ai vrut tu si nu ai gasit motiv să te certi cu mine,apropo esti prost mare prost ca-ti vinzi script-urile la care ai muncit atata timp, ti minte cand ai deschis server-ul si eram eu singur si am stat pana la 4 ca sa probam ce ai facut si sa te inveti cu unele chestii? )Frumoase vremurii , eah asta e. Link to comment
Recommended Posts