SiNaTrA Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Am un Account-System de la serverul Valhalla si vreau sa ma inregistrez fara sa trebuiasca sa intru pe site-ul lor,va rog sa ma ajutati. Link to comment
Dany Alex Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Nu dam ajutor celor care au scripturi furate.. Link to comment
SiNaTrA Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Nu e tot gamemod-ul,am luat doar Account-System-ul Link to comment
_sEEk_ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Tot script leaked e... Nu ajutam pe cei care fura munca altora! Link to comment
Dany Alex Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Fiecare script din vallhala se bazeaza unu pe altul..nu fuctioneaza singur. Link to comment
SiNaTrA Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Atunci ma poate ajuta cineva cu un Account-system? Link to comment
_sEEk_ Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 https://community.multitheftauto.com/index.php?p=resources Link to comment
alcholistu Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Fiecare script din vallhala se bazeaza unu pe altul..nu fuctioneaza singur. Aah , tu vrei sa spui ca nu poti face register IG ? Link to comment
Moderators Vinyard Posted February 7, 2014 Moderators Share Posted February 7, 2014 Fiecare script din vallhala se bazeaza unu pe altul..nu fuctioneaza singur. Aah , tu vrei sa spui ca nu poti face register IG ? Se poate, totul e posibil daca stii cum. Link to comment
alcholistu Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Fiecare script din vallhala se bazeaza unu pe altul..nu fuctioneaza singur. Aah , tu vrei sa spui ca nu poti face register IG ? Aah , stiu , doar il contraziceam pe Dany... Dupa spusele lui asa parea. Link to comment
Proxenet'u Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Srry nu ajut pe ce-i care au gm-uri luate de pe net sau furate ! Asa cum face Axel si vahala ! Link to comment
MihayMondialu Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 salut caut pe cineva sa incepem sa facem un server roleplay de la 0 ! nu ma preocup de bani.. pot sa iau 10 hosturi doar ca vreau ajutor ID SKYPE MIHAY.VL1 SAU MESSENGER MIKY_DEVIL110 Link to comment
Skinner Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 salut caut pe cineva sa incepem sa facem un server roleplay de la 0 ! nu ma preocup de bani.. pot sa iau 10 hosturi doar ca vreau ajutorID SKYPE MIHAY.VL1 SAU MESSENGER MIKY_DEVIL110 fă-l singur, ca și mine, doar că și cu cunoștințe îți ia timp, deoarece sunt multe de făcut, și să știi de asemenea să-ți faci propriul cod care doar tu-l poți citi, așa oricine va avea script-ul, nu-l va putea modifica. Succes! Link to comment
MihayMondialu Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 ajutor nu stiu cum sa rezolv! am incercat in orice fel! ERROR: mysql/connection.lua:235: attempt to call global 'mysql_ping' ERROR: mysql/connection.lua:235: attempt to call global 'mysql_ping' (a nil value) [08:53:03] ERROR: elevator-system/s_elevator_system.lua:217: call: failed to cal l 'mysql:query' [string "?"] [08:53:33] ERROR: mysql/connection.lua:235: attempt to call global 'mysql_ping' (a nil value) [08:53:33] ERROR: interior-system/s_interior_system.lua:522: call: failed to cal l 'mysql:query' [string "?"] Link to comment
Raileanu Petru Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Adaugă skype rwr.rwr1998 și te ajut eu! Link to comment
Simple0x47 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ai nevoie de UPC, dar poti adauga conturi in baza de date. Link to comment
enzopaul4 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Salut , cad ca sunteti ceva de genul : Daca aveti o intrebare puneti-o aici " Iar daca cineva va intreaba , spuneti ca nu ajutati pe cei care au gamemode-uri furate sau de pe net , pai poate sunt si uni care nu au experienta in configurarea unui server ,lua si asa mai departe , si daca veti raspunde , poate va retine ceva in viitor , si eu am acceiasi problema , si nu am furat gamemode-ul , l-am cumparat . Si daca spuneti ca "Pai sa rezolve el ca degeaba isi face server de MTA roleplay daca nu stie nimic" Daca iti deschizi un server e cel mai bine sa inveti , pentru ca te vei intalni cu multe probleme Eu am invatat sa fac insigne , gov , duty , si sa reconfigurez un carshop , singur , doar pentru ca am facut un server de roleplay , lcruri de baza la un server! Acum m-am bazat pe vG , deoarece am crezut ca poate o sa mearga mai bine , dar e de rahat chestia asta cu registerul , asa ca nu mai scrieti "Lasati mai jos orice problema aveti" , daca nu raspundeti la ea Link to comment
G-Stefan Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Salut , cad ca sunteti ceva de genul : Daca aveti o intrebare puneti-o aici " Iar daca cineva va intreaba , spuneti ca nu ajutati pe cei care au gamemode-uri furate sau de pe net , pai poate sunt si uni care nu au experienta in configurarea unui server ,lua si asa mai departe , si daca veti raspunde , poate va retine ceva in viitor , si eu am acceiasi problema , si nu am furat gamemode-ul , l-am cumparat .Si daca spuneti ca "Pai sa rezolve el ca degeaba isi face server de MTA roleplay daca nu stie nimic" Daca iti deschizi un server e cel mai bine sa inveti , pentru ca te vei intalni cu multe probleme Eu am invatat sa fac insigne , gov , duty , si sa reconfigurez un carshop , singur , doar pentru ca am facut un server de roleplay , lcruri de baza la un server! Acum m-am bazat pe vG , deoarece am crezut ca poate o sa mearga mai bine , dar e de rahat chestia asta cu registerul , asa ca nu mai scrieti "Lasati mai jos orice problema aveti" , daca nu raspundeti la ea Sustin aproape tot ce ai zis,mici exceptii Nu ar trebui sa promovam folosirea scripturilor/gamemode-urilor leaked nici sa ajutam la editarea lor deoarece un om a stat acolo luni de zile sa faca gm-ul si se trezeste ca apare pe toate serverele dar editat.Daca as avea un GM facut de mine m-as enerva rau sa-mi vad scripturile postate undeva Scriptingul nu se invata numai deschizand un server Trebuie luat pas cu pas de la resurse mici la resurse cat mai mari.Si eu am facut la fel si acum sunt bun in domeniu.Am invatat scripting SINGUR,singurul ajutor care l-am primit a fost pe forum la inceput cand aveam mici erori Recunosc insa ca m-a ajutat foarte mult informatica care se preda la noi in scoala,C++ mai ales.Prin C mi-am pus bazele "coding-ului" si sa invat Lua a fost usor,doar a trebuit sa adaptez sintaxele Pe internet exista o gramada de tutoriale/exemple de scripturi si cum sa inveti sa le faci si multi oameni care o sa fie bucurosi sa te ajute Link to comment
Dany Alex Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Dezgropam morti pe aici. Link to comment
Recommended Posts