Ionel Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 (edited) Stie cineva,cum pot vedea daca am comenzi ascunse mta.? Si cum le pot scoate Edited September 21, 2022 by Titu Link to comment
Scripting Moderators xLive Posted September 21, 2022 Scripting Moderators Share Posted September 21, 2022 Welcome to the forums @Ionel. Your thread has been moved to the Romanian section. Please use the correct section in the future. Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 21, 2022 Moderators Share Posted September 21, 2022 2 hours ago, Ionel said: Stie cineva,cum pot vedea daca am comenzi ascunse mta.? Si cum le pot scoate Salut și bun venit în comunitatea românească! La ce te referi prin comenzi ascunse? Folosești un gamemode anume? Link to comment
Ionel Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 (edited) 54 minutes ago, Vinyard said: Salut și bun venit în comunitatea românească! La ce te referi prin comenzi ascunse? Folosești un gamemode anume? Nu am un gamemode anume,am un gamemode care la am luat cu ceva timp in urma,si acum mi am facut timp pentru el,si vreau sa fie super ok fara comenzi...,si cred ca are comenzi ascunse de asta intreb... Edited September 21, 2022 by Ionel Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 21, 2022 Moderators Share Posted September 21, 2022 Va trebui să iei fiecare script în parte și să îl verifici pe cont propriu, noi nu avem cum să te îndrumăm altfel. Link to comment
Ionel Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 18 minutes ago, Vinyard said: Va trebui să iei fiecare script în parte și să îl verifici pe cont propriu, noi nu avem cum să te îndrumăm altfel. Pai si dupa ce trebuie sa ma uit,cred ca este owl gamemode Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 21, 2022 Moderators Share Posted September 21, 2022 Nu putem să oferim sprijin legat de Owl, însă în mare parte poți urmări comenzi care oferă acces administrativ, bani, permit teleportarea etc. practic lucruri pe care un simplu jucător nu ar trebui să le poată accesa/seta din exterior. Link to comment
Recommended Posts