Ionel Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Am făcut un sv pe local Host și nu merge sa ma loghez-Stau în login dar nu merge-in consola scrie Error login panel.Ajutați ma
Human Resources Staff Vinyard Posted July 23, 2022 Human Resources Staff Posted July 23, 2022 7 hours ago, Titu said: Am făcut un sv pe local Host și nu merge sa ma loghez-Stau în login dar nu merge-in consola scrie Error login panel.Ajutați ma Salut și bun venit pe forum! Postează codul legat de login-panel ca să inspectăm și să venim cu soluții.
Ionel Posted July 23, 2022 Author Posted July 23, 2022 Scrie așa account\login-panel\server.lua:174: call failed to call MySQL:escape_string [string “?”] 13 hours ago, Titu said: Am făcut un sv pe local Host și nu merge sa ma loghez-Stau în login dar nu merge-in consola scrie Error login panel.Ajutați ma
Human Resources Staff Vinyard Posted July 23, 2022 Human Resources Staff Posted July 23, 2022 24 minutes ago, Titu said: Scrie așa account\login-panel\server.lua:174: call failed to call MySQL:escape_string [string “?”] Folosești un gamemode anume? Dacă da, care? Ce ai trimis acum ultima oară este doar o eroare din consolă, eu m-am referit la codul în sine.
Human Resources Staff Vinyard Posted July 23, 2022 Human Resources Staff Posted July 23, 2022 32 minutes ago, Titu said: Da mi numele tău pe discord Nu ofer sprijin în particular.
Recommended Posts