EnesTR Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Hatam şu ---> Bağlantı kesildi: (VF #33 Server blocks cFosSpeed / LAN manager NetLimit) tarafından atıldınız. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Hata: CD:46 Link to comment
0 Moderators turret001 Posted June 4, 2022 Moderators Share Posted June 4, 2022 merhaba Enes, MTA forumlarına hoşgeldin. cFosSpeed, LAN Manager, NetLimit tarzında internet hızı düzenleyen herhangi bir program yüklü mü bilgisayarında? Link to comment
0 EnesTR Posted June 4, 2022 Author Share Posted June 4, 2022 5 minutes ago, turret001 said: merhaba Enes, MTA forumlarına hoşgeldin. cFosSpeed, LAN Manager, NetLimit tarzında internet hızı düzenleyen herhangi bir program yüklü mü bilgisayarında? NetLimiter yüklüydü sildim diğerini bilmiyorum ama Link to comment
0 Moderators turret001 Posted June 4, 2022 Moderators Share Posted June 4, 2022 sildikten sonra tekrar oyuna girmeyi denedin mi? Link to comment
0 EnesTR Posted June 4, 2022 Author Share Posted June 4, 2022 Just now, turret001 said: sildikten sonra tekrar oyuna girmeyi denedin mi? evet ama gene aynı hatayı aldım Link to comment
0 Moderators turret001 Posted June 4, 2022 Moderators Share Posted June 4, 2022 NetLimiter'ı nasıl sildin? Denetim Masası > Program ekle kaldır diyerek mi, yoksa başka bir şekilde mi? Link to comment
0 EnesTR Posted June 4, 2022 Author Share Posted June 4, 2022 2 minutes ago, turret001 said: NetLimiter'ı nasıl sildin? Denetim Masası > Program ekle kaldır diyerek mi, yoksa başka bir şekilde mi? Dediğiniz gibi sildim ama pcmde şöyle bi dosya hala duruyor: foto atamıyorum https://dosya.co/a3ubczypi3x3/Screenshot_1.png.html Link to comment
0 Moderators turret001 Posted June 4, 2022 Moderators Share Posted June 4, 2022 fotoğrafı imgur.com'a yükleyip linkini buraya atabilirsin. NetLimiter'ı sildikten sonra bilgisayarını kapat aç yapmayı denedin mi? bazı programların tamamen silinmesi için bilgisayara restart atmak gerekebiliyor. eğer restart attıktan sonra da aynı uyarıyı almaya devam ediyorsan; program, bilgisayarından tüm dosyalarını silmemiş olabilir. bu dosyaları bulup senin silmen gerekiyor. Link to comment
0 EnesTR Posted June 4, 2022 Author Share Posted June 4, 2022 Bilgisayarımı yeniden başlatmadan önce net limiterla ilgili dosyalar vardı onları sildim bilgisayarı yeniden başlattım MTA ya girdim bu sefer o hatayı almadım sunucuya girerken ama farklı bi hata almaya başladım ve bi kaç kez denedim gene aynıydı bu seferki hata şuydu: ---> Sunucuyla bağlantı koptu. Hata: CD:09 Link to comment
0 Moderators turret001 Posted June 4, 2022 Moderators Share Posted June 4, 2022 şimdi de bağlantında bir sorun gözüküyor, bir sürü sebebi olabilir bunun o yüzden kesin bir çözüm sunmanın yolu yok. eğer WiFi ile bağlanıyorsan kablo ile bağlanmayı dene modeme, kablolu bağlandığın halde bu hatayı alıyorsan belki genel internetinde bir arıza olabilir, ya da en muhtemel sebep: netlimiter'ı sildikten sonra bilgisayarında kalıcı hasarlar bırakmış olabilir. net limiter'ı kurma sebebin bu bağlantı kopma hatasını gidermek için miydi? Link to comment
Question
EnesTR
Hatam şu ---> Bağlantı kesildi: (VF #33 Server blocks cFosSpeed / LAN manager NetLimit) tarafından atıldınız.
Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Hata: CD:46
9 answers to this question
Recommended Posts