Drano Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Salut am modloader de pe community și vreau când un jucător intră pe server să nu se mai incarce modurile doar atunci când dă el să le activeze să se incarce .... Gen când dă activare moduri să apară mb ăia jos.. Link to comment
..:D&G:.. Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Pe scurt Petrule, vrei scriptul meu cu moduri? )) 20 de euro si e al tau, poti platii paypal sau skinuri cs Cu tot cu moduri Link to comment
G-Stefan Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Salut am modloader de pe community și vreau când un jucător intră pe server să nu se mai incarce modurile doar atunci când dă el să le activeze să se incarce .... Gen când dă activare moduri să apară mb ăia jos.. Înlocuiește addEventHandler cu addCommandHandler("comanda",functiaTa) Wiki-ul te ajuta foarte mult cu o gramada de exmple Aici ai tot ce-ti trebuie engineLoadTXD engineLoadDFF engineLoadCOL engineImportTXD engineImportCOL addCommandHandler Uite-te la exemple, ai totul explicat Link to comment
G-Stefan Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 [quote name=..&G:..]Pe scurt Petrule, vrei scriptul meu cu moduri? )) 20 de euro si e al tau, poti platii paypal sau skinuri cs Cu tot cu moduri :) 20 de euro?? Da e script sau tot GM-UL? Link to comment
..:D&G:.. Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 [quote name=..&G:..]Pe scurt Petrule, vrei scriptul meu cu moduri? )) 20 de euro si e al tau, poti platii paypal sau skinuri cs Cu tot cu moduri :) 20 de euro?? Da e script sau tot GM-UL? Pentru Petru al nostru, doar scriptul Link to comment
Simple0x47 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Ba ce scumpe preturi is pe aici. Pe un mod loader maxim 10$. Ii usor de facut e.e Link to comment
Tekken Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 In caz ca nu ati observat pretul a fost pus pentru persoana nu pentru script. Stie el de ce. Link to comment
Simple0x47 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Toti din aceasta comunitate cunoaste motivul Link to comment
XenoN#<3 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Ma Dinule , daca tu ii dai scriptul de modloader pentru 20 euro , daca el ar vrea gm-ul cat ai vrea pe el la Petru ? 1000 euro ? ))) >> Apropo Petrule , cauta si tu pe community .. Link to comment
..:D&G:.. Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Ma Dinule , daca tu ii dai scriptul de modloader pentru 20 euro , daca el ar vrea gm-ul cat ai vrea pe el la Petru ? 1000 euro ? ))) >> Apropo Petrule , cauta si tu pe community .. Pentru Petrutz al nostru? Sa imi trimita prin posta mana lui dreapta si gm-ul e al lui Link to comment
XenoN#<3 Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 [quote name=..&G:..] Ma Dinule , daca tu ii dai scriptul de modloader pentru 20 euro , daca el ar vrea gm-ul cat ai vrea pe el la Petru ? 1000 euro ? ))) >> Apropo Petrule , cauta si tu pe community .. Pentru Petrutz al nostru? Sa imi trimita prin posta mana lui dreapta si gm-ul e al lui Ayy.. Pentru 'petrutzuuu' trebuie un bonus . Îțî dă și un plămân ) Link to comment
Recommended Posts