FreestyleAlex Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Romania Hard Roleplay Las Venturas este un server care are ca gamemode Vedic GAMING!!noi am avut acum 1 an 100 playeri iactivi care rulau mereu, server-ul a fost mai bun cavR si wG , Reveal si Mihailescu la un loc deoarece foloseam gamemode origina fata de ei!! -Factiuni : Politia Romana Tractari Auto Bucuresti Banca Romana Spitalul De Urgente Guvernul Bucuresti Motociclistii Temerii Atlasib Bucuresti SI MULTE ALTELE!!! Ne puteti vizita peste 1 saptamana server-ul!! o sa lasam atunci un IP VA ASTEPTAM CU DRAG! PRIMUL SERVER DIN ROMANIA UNIC FARA ADMINI NASPA SI MULTE ALTELE!!!
Skinner Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 M-ai spart tho' )) server-ul meu nici n-a fost deschis )))
Tekken Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 M-ai spart tho' )) server-ul meu nici n-a fost deschis ))) Sa inteleg ca e server-ul tau? Nevermind.
Skinner Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Romania Hard Roleplay Las Venturas este un server care are ca gamemode Vedic GAMING!!noi am avut acum 1 an 100 playeri iactivi care rulau mereu, server-ul a fost mai bun cavR si wG , Reveal si Mihailescu la un loc deoarece foloseam gamemode origina fata de ei!! -Factiuni : Politia Romana Tractari Auto Bucuresti Banca Romana Spitalul De Urgente Guvernul Bucuresti Motociclistii Temerii Atlasib Bucuresti SI MULTE ALTELE!!! Ne puteti vizita peste 1 saptamana server-ul!! o sa lasam atunci un IP VA ASTEPTAM CU DRAG! PRIMUL SERVER DIN ROMANIA UNIC FARA ADMINI NASPA SI MULTE ALTELE!!! Reveal e server-ul meu care este în lucru m8
FreestyleAlex Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 _sEEk_ e original pentru ca l-am facut cu un prieten acum 3 ani si ne-o iesit ;0 Nu e nicio gluma Axel daca ti-e greu sa confirmi adevarul atunci asta este
Skinner Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 _sEEk_ e original pentru ca l-am facut cu un prieten acum 3 ani si ne-o iesit ;0Nu e nicio gluma Axel daca ti-e greu sa confirmi adevarul atunci asta este ce original bă puștiule că tu nici un server basic cu 3 resurse nu știi să faci și vii aici să ne iei pe noi că Vedic-ul e făcut de tine și nu mai știu ce maimuță? vezi-ți prietene de viața ta
Recommended Posts