Jump to content

Semnal de alarma


Andrei01111

Recommended Posts

Salut ! Sunt un simplu player de MTA:SA - Romania.Sincer, am citit multe post-uri pe-aici, multe comentarii si sincer am ramas placut surprins de unii dintre voi.Uite ce va zic eu... sunteti scripteri, va pricepeti, frate... UNITI-VA odata pentru totdeauna si faceti ceva frumos, mie mi-e dor de vremurile alea cand toti rolau fiind singuri iar poate 2 din 100 playeri radeau de noi că ”Hă.. uite prostu rolează singur”.

Roleplay.Asta e ceea ce ne place, si ceea ce ne aduce in atmosfera aia... :) Atmosfera specifica acestiu gamemode, o liniste si pace si un sentiment relaxant.

Doresc si eu... macar odata un server de roleplay bine pus la punct, fara donatii de pokemon ((10 E masina 280km/h si alte cacaturi)) si cu un staff prietenos, cu bune... adica excelente cunostinte roleplay si care ti-ar putea acorda ajutor oricand.

Repet, e un ”semnal de alarma”.Eu nu sunt destul de bun ca voi, nu am cunostinte in scripting, dar ma bazez doar pe domeniul in-game, si de-aia va atrag atentia.Va rog, uniti-va, odata pentru totdeauna, si faceti ceva frumos, vreau sa facem ceva din comunitatea asta, dar fara ajutorul unor oameni priceputi in domeniu nu vom putea.

Ce va recomand ? Unicitate.Ce inseamna unicitate ? Nu neaparat gamemode-urile si toate cacaturile... sa stiti si voi, un player cand intra pe server nu se gandeste : ”Bă... ce gamemode o avea ăsta”, ”Bă, dacă e gm-ul copiat mă las”.NU.Ei gândesc altfel, cel puțin marea majoritate : Moduri realiste, Slujbe Realise, Economie bine pusă la punct, Facțiuni cât mai acceptabile, și, evident niște playeri roleplay, și staff-ul la fel.

Printre toate astea... cred că mulți v-ați săturat de LS.Sau de SF ? Sau mai nou și de LV, de când cu ”Răileanu Server” alias ”Euphobia Roleplay”.Ei bine... de ce nu vă uniți voi, luați și ceva world editer priceput și faceți un concept unic ?:) Ce vă propun eu ? Păi lucrați acolo cât puteți, și faceți un lucru unic, ceva gen insulă cu o grămadă de chestii, pd, primărie și de toate.Cu ce ajuta asta ? Ei bine, playerii cand intra zic : ”Mama, ce tare e asta... asta e cel mai tare server”.Cel puțin eu așa aș face, iar după ar rămâne de văzut și celelalte aspecte.

Vă rog, nu săriți cu gura pe mine, și încă odată, solicit ajutorul vostru, scoateți-ne din paragină, vă rugăm, știu că ar fi foarte greu, dar uniți putem câștiga, vă rog dinnou, deschideți ochii și gândiți liber.

Link to comment

Frate, ia tu o majoritate din playerii de pe MTA, comunitatea românească și întreabă-i ce le place să joace mai mult.Îți zic eu, aproape toți vor spune că RolePlay.Și când îi întrebi pe ce server joacă ce-ți răspund ? ”Niciunul, încă aștept unul bun.”

Bă... am înțeles că le aveți cu script-uri, alea, alea... păi și ce faceți ? Nimic... în loc să vă uniți 2-3 oameni extraordinari să faceți ceva la fel de extraordinar.. dar NU.Am zis să vă ”trezesc”, să nu mai fim în paragină și luați la mișto pe serverele străine.Că tot am adus vorba de asta.. cred că am auzit cu toții de Drunk Drivers Club.Ei bine, pe sv-ul ăla de-abia intrasem, și din primele 3 mape am luat locul 1 în top de 2 ori și a treia oară locul 5.A 4-a mapă am căzut și am zis un simplu ”fuck” și am primit ban 95836549638.Oare pentru că eram român ? Și nu doar mie mi s-a întâmplat asta.

Cum spuneam... voi spuneți că nimeni nu are poftă de rp și toate astea.Bă, gândiți-vă că sunteți în locul lor, ce plm ”poftă” de rp să mai ai când vezi toți idioții în staff, toți idioții cu mașini de don care fac HD, MG,MX,DM, toate alcâtuind ZT-ul.

Dar noh... bam 100lei, mașină la 20 E și sunt șmecher, asta e mentalitatea lor.

P.S:Dinu George, mi-ai putea lăsa un skype în PM ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...