Blast3r Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 ma jok, SAMP beta testeri i jos neki poznati community member-i se pobunili i zapoceli Open MP baziran na SAMP Link to comment
Soapbosnia Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 https://discord.gg/3dna9jS, lol Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 @Soapbosnia sta si radio nesreco draga, samo ti pali citove, neces igrati vise ovde Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) @k1kLoPLmao brate nije obicni cit... xD. Nije nesta kao aimbot/wh ili tako nes slicno. Ovo ti je nesta specijalno koristeno za krađu skripti, xD. Jednostavno, drug i ja smo se malo "igrali" sa citom, i, OOF. ("Neces igrati ovde", bas si retard LMAO) Edited April 9, 2020 by Soapbosnia Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 1 minute ago, Soapbosnia said: @k1kLoPLmao brate nije obicni cit... xD. Nije nesta kao aimbot/wh ili tako nes slicno. Ovo ti je nesta specijalno koristeno za krađu skripti, xD. Jednostavno, drug i ja smo se malo "igrali" sa citom, i, OOF. ("Neces igrati ovde", bas si retard LMAO) AHAHAHAAHAHHAHAHah ja tebi umri od ove izjave, 2 minutes ago, Soapbosnia said: Jednostavno, drug i ja smo se malo "igrali" sa citom, i, OOF. Eh vidis sad, sad cekaj 60 dana za unban Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 @k1kLoP Lmao ni'e problem, atleast I tried ;p. 1 Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 Just now, Soapbosnia said: @k1kLoP Lmao ni'e problem, atleast I tried ;p. Ako ti dadnu global ban, kupuj novi komp sve iznova Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) @k1kLoP Pa retarde ovo i jest global ban.. Global ban na 60 dana, ne permanent. Edit: I ne komp, nego SSD. Edited April 9, 2020 by Soapbosnia Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 1 minute ago, Soapbosnia said: @k1kLoP Pa retarde ovo i jest global ban.. Global ban na 60 dana, ne permanent. Edit: I ne komp, nego SSD. Pa ti kupi novi SSD i probaj uci Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) @k1kLoP OOF. Neka, cekat cu ja 60 dana, xD. Edit: Ima cloud gaming tho Edited April 9, 2020 by Soapbosnia Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 1 minute ago, Soapbosnia said: @k1kLoP OOF. Neka, cekat cu ja 60 dana, xD. Cek jel ti znas, kad kupis novi SSD, i pokusas uci na bilo koji server, tebe odmah banuje Anti-Cheat, zasto? pa zato sto si pokusao change-ovati serial Ti bolan ako ne zelis da budes otkriven, moras kupiti novi komp sve iznova Edited April 9, 2020 by k1kLoP Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 1 minute ago, k1kLoP said: Cek jel ti znas, kad kupis novi SSD, i pokusas uci na bilo koji server, tebe odmah banuje Anti-Cheat, zasto? pa zato sto si pokusao change-ovati serial Lmao... Zato pre ulaza u MTA, promjeni se MAC, izbaci se 1 RAM stick + GPU. Nakon ulaza u MTA, ponovo se mogu vratiti djelovi. Testirano btw, Edited April 9, 2020 by Soapbosnia Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 2 minutes ago, Soapbosnia said: Lmao... Zato pre ulaza u MTA, promjeni se MAC, izbaci se 1 RAM stick + GPU. Nakon ulaza u MTA, ponovo se mogu vratiti djelovi. Testirano btw, Hagagagahaha bas si smjesan, i ti hoces sad meni reci, oni kad tebe banuju svaki put, ti ces ici kupovati novi SSD i trositi pare kako bi se unban? Hhahahahaha jesii simpatican. Pa oni tebe odmah provale, tj Anti-Cheat te banuje kada hoces da upalis neki detected cheat. Edited April 9, 2020 by k1kLoP Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 12 minutes ago, k1kLoP said: Hagagagahaha bas si smjesan, i ti hoces sad meni reci, oni kad tebe banuju svaki put, ti ces ici kupovati novi SSD i trositi pare kako bi se unban? Hhahahahaha jesii simpatican. Pa oni tebe odmah provale, tj Anti-Cheat te banuje kada hoces da upalis neki detected cheat. Svaki put? Lmao, ne. Cheat je undetected, problem je sto nisam properly launchovo cheat ^^. Private cheat brt. Edited April 9, 2020 by Soapbosnia 1 Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 11 minutes ago, Soapbosnia said: Svaki put? Lmao, ne. Cheat je undetected, problem je sto nisam properly launchovo cheat ^^. Private cheat brt. Ti covjece ozbiljan neki haker, a vamo u zahtjevu za unban plačeš i molis "Pleaseeee unban me" kofole da nemas nista, a Dučman te ispalio samo tako, znaci da ti je stalo, neka, ja ti kazem i ako imas taj cheat koji je "undetected" za 2-3 dana ces ga max moci koristiti i eto perma bana i kupuje se novi SSD i tako opet iznova, pa nije MTA tim kao SA:MP, oni svakodnevno unapredjuju Anti-Cheat, ne mozes ti toliko sakriti taj cheat, koliko oni imaju developere da razotkruju to, i kada patchuju taj undetected cheat, onda se ti opet moras cimati da pravis novi i oppet tako iznova, kod njih je lagan posao, a kod tebe je veoma veoma tezak- Edited April 9, 2020 by k1kLoP Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 36 minutes ago, k1kLoP said: Ti covjece ozbiljan neki haker, a vamo u zahtjevu za unban plačeš i molis "Pleaseeee unban me" kofole da nemas nista, a Dučman te ispalio samo tako, znaci da ti je stalo, neka, ja ti kazem i ako imas taj cheat koji je "undetected" za 2-3 dana ces ga max moci koristiti i eto perma bana i kupuje se novi SSD i tako opet iznova, pa nije MTA tim kao SA:MP, oni svakodnevno unapredjuju Anti-Cheat, ne mozes ti toliko sakriti taj cheat, koliko oni imaju developere da razotkruju to, i kada patchuju taj undetected cheat, onda se ti opet moras cimati da pravis novi i oppet tako iznova, kod njih je lagan posao, a kod tebe je veoma veoma tezak- Tbh, slazem se sa tobom. I to plakanje je gluma lol... Da nemam svoj server, ne bi ni pitao za unban, xD. Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 (edited) 1 minute ago, Soapbosnia said: Tbh, slazem se sa tobom. I to plakanje je gluma lol... Da nemam svoj server, ne bi ni pitao za unban, xD. Bome, ako nastavis citovati, moraces dati 100-200km za SSD , a to se ne isplati bgm Edited April 9, 2020 by k1kLoP Link to comment
Soapbosnia Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 35 minutes ago, k1kLoP said: Bome, ako nastavis citovati, moraces dati 100-200km za SSD , a to se ne isplati bgm lol Link to comment
k1kLoP Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 1 minute ago, Soapbosnia said: lol pa zar nije tako?, ja samo znam da ces ti samo bacati pare za unban Link to comment
k1kLoP Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 14 hours ago, Soapbosnia said: lol Ovako ces ti Link to comment
Soapbosnia Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 5 hours ago, k1kLoP said: Ovako ces ti LOOL Link to comment
losmi Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Da li ima neki balkanski mta server,smorio samp a nemam pc za fivem ? Link to comment
Enrico Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 On 09/01/2021 at 23:25, losmi said: Da li ima neki balkanski mta server,smorio samp a nemam pc za fivem ? Nadamo se da će se neki server početi raditi 2021 jer bi bilo vrijeme. Trenutno nas igra oko 10ak na FFSu. Ukoliko ima neki scripter i da se napokon nešto pokrene pišite na PM 1 Link to comment
losmi Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Valjda ce da bude nesto ubrzo... Link to comment
Recommended Posts