Jump to content

Enrico

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Details

  • Gang
    Skill Arena
  • Location
    Rijeka,Croatia
  • Occupation
    Los Santos
  • Interests
    SA Community Owner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enrico's Achievements

Square

Square (6/54)

2

Reputation

  1. Projekt je stopiran do daljnjega. Nemamo scriptera
  2. Nadamo se da će se neki server početi raditi 2021 jer bi bilo vrijeme. Trenutno nas igra oko 10ak na FFSu. Ukoliko ima neki scripter i da se napokon nešto pokrene pišite na PM
  3. Razumijemo šta želite reći. Mod je 90% editovan. Pola toga mod nije imao šta je potrebno. Napravili smo tek 20%,a pošto vidim da su očekivanja velika naravno morate shvatit da radimo što je jednostavnije moguće pošto balkanski mentalitet je na razini makovog zrna. Ovo je tek prvi present,a uskoro ide i video prezentacija.
  4. Evo došao je i taj trenutak kao što smo vam obećali. Na modu radimo 0-24h uz profesionalnog LUA Developera N0nE-a. Objavili smo na našoj službenoj facebook stranici prvu sliku sa našeg moda. Nadamo se da ćete nas podržati i da ćete nam se priključiti da budemo Number One na MTA kao i na SA:MPu! Link objave: Klik Tražimo MTA Mapera!
  5. Hvala. Sve prezentacije sistema ćemo snimati pojedinačno i stavljati na youtube. Pošto smo mi najpoznatiji server na Balkanu u SA:MPu i jedini sa 1000 rekordom igrača imamo veći utjecaj na cijeli Balkan nego ostali. Prezentirati ćemo sve i normalno da na SA:MPu to nikad nisu vidjeli šta je sve moguće u MTA. Nastojimo napraviti sličan server kao i SA:MP uz MTA mogućnosti. Nadam se da ćeš pratit naš rad u budućnosti i da ćeš biti tu kad bude otvaranje.
  6. Good for begginer...Good Luck for learning
  7. Puno hvala na podršci. Naravno da nećemo odustat od projekta. Ako ima netko za preporučiti nekog Mappera koji se razumije u 3d modeliranje slobodno mi možete ostavit kontakt.
  8. Evo prije nego šta objavimo javno na našem forumu i na društvenim mrežama čast mi je prvo ovdje objaviti. Počeli smo sa projektom MTA servera. Imamo odličan team koji se nadopunjuje i radimo na modu koji će da kida na MTA. Svaki dan brojimo na SA:MPu 1000 / 1000,ali nažalost 0.3.7 verzija SA:MPa je Final Version tako da novih stvari nema,a mi kao profesinalne osobe želimo nove stvari tako da je ta "nova" stvar MTA server. Naravno da nam je cilj konkurirati na MTA sa brojem igrača u to ne sumljamo sa iskusnim Staff Teamom i iskusnim developerima prije svega Balkanskim. Par info o modu: Sličan kao SA:RP SA:MP sa MTA mogućnostima i novijim stvarima, MySQL spremanje podataka, Dinamični sistemi (kuće,saloni,trgovine,vikendice,stanovi..), GM na ex-yu jezik (Bosanski,Srpski,Hrvatski i ostale države bivše Jugoslavije), Vrhunski i jednostavni admin/gamemaster sistem, Vrhunski mapperi (3d moddeling) i još mnogo toga. Ukoliko ste željni pomoći bilo kako slobodno se javite u ovoj temi jer su nam potrebni MTA Expert igrači. Za napredak i dodatnih informacija USKORO ! Link foruma: www.sa-rpg.com Facebook Official Page: https://www.facebook.com/skillarenacommunity/
  9. Enrico

    Skripter?

    @XeoN- ukoliko si voljan pomoći rado ćemo te primiti. Sigurno imaš više iskustva sa MTA nego mi i rado bi surađivali. Trenutno imamo 930 online na SA:MPu. MTA bi nam bio jedan veliki pomak u napretku zajednice i budućnosti MTA modifikacije na ovim prostorima.
  10. Enrico

    Skripter?

    Svako poznavanja programskog jezika se cijeni. Mi držimo SA:MP server upravo 970 igrača,ali nažalost SA:MP Team je odustao od SA:MP-a tako da smo odlučili preći na MTA. Naravno tražimo scriptera sa motivacijom i originalnim idejama,ali naravno uz te originalne ideje idu i naše za koje su se naši igrači privikli i igraju kod nas. Nama treba stalni scripter koji će radit na modu i koji zna šta radi ne samo da skine neku scripti i edit u 10 minuta. Ukoliko ispuniš naše zahtjeve i želiš biti Team slobodno ćemo platit..ljudi smo pa je cijena najmanji problem ako znaš raditi raditi u LUA-i. Razmisli pa se slobodno možeš javiti na stranici ili na moj facebook profil. Nadam se brzom odgovoru!
  11. Enrico

    Skripter?

    @Mega9 vidim da scriptaš za novac..Koja je cijena tvojih usluga i kolika je profesionalnost u LUA programiranju? Ukoliko si vrlo ozbiljan za veliki projekt i vrlo profesionalan novac nije problem.
×
×
  • Create New...