Dany Alex Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) Bun venit pe RPP-Gaming Fun/Drift/Freeroam server. Serverul a fost creeat pentru distractie! Serverul ruleaza din 15 martie 2012 pana in prezent. Server Features Freeroam sistem modificat peste 60% in favoarea tuturor Noi texturi aduse mapei (prin ajutorul imaginilor,nu dff,txd etc.,61 fps testat) Top Drift si sistem de drifturi cu Handling Editor Zone NO-DM pe orase Panou de ajutor in romana/engleza Vehicule,skinuri,arme modificate (activare cu /mods) Spawn avansat Scripturi facute pentru distractie: Laser Weapon,Cheats,Glue,SpeakerSystem,Fart,Neon,cveh etc.. Teleporturi (/teles) si arene de minigun Serverul primeste zilnic functii noi sau bug fixuri... Optimizat pentru toata lumea,chiar si pentru cei cu calculatoare slabe _____________________________________________________________________________________________________ Server IP: mtasa://164.132.25.17:22007 Record Jucatori: 116 pe 13.02.2016! Website: http://www.rpp-gaming.tkFacebook: https://www.facebook.com/rppgamingnet _____________________________________________________________________________________________________ Poze VIDEO: Sper ca te-am convins sa intri pe server! Edited August 20, 2016 by Guest 1 Link to comment
..:D&G:.. Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Tu îți dai seama că jucătorii nici nu știu de forum.mtasa, nu? Apropo, câte postări ai de gând să faci? Ăstă e cam al cincilea... -.- 1 Link to comment
Dany Alex Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Caut sponsor pentru server sau parteneriate! Cine e interesat si poate ajuta cu o mica suma de bani serverul ma poate contacta pe skype dany.alex37 (Bineinteles veti primi ceva la schimb) 1 Link to comment
crismar Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 VPS pentru scumpu' meu Danut, oricand. Link to comment
Dany Alex Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 Pentru toti cei care nu cred ca am facut acum 1 an 80/80 playeri (mai exact pe 25.08.2013) ,uitati si poza gasita insfarsit. 1 Link to comment
ViTo Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Server-ul este foarte mult, recomand pentru toti, pe serverul acesta nu se baga porcarii ca la alte servere, se baga ceva util... Si au scripturi propii, Se mai loveste cateodata de concurenta grea de invins... Care tipic.. Fura de la el... Dar ce sa faci asta e viata, nu am venit sa-l laud dar merita o sansa, zic pe propia raspundere. Bravo Dany Alex! Link to comment
ViTo Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Server-ul este foarte mult, recomand pentru toti, pe serverul acesta nu se baga porcarii ca la alte servere, se baga ceva util... Si au scripturi propii, Se mai loveste cateodata de concurenta grea de invins... Care tipic.. Fura de la el... Dar ce sa faci asta e viata, nu am venit sa-l laud dar merita o sansa, zic pe propia raspundere. Bravo Dany Alex! Link to comment
Skyzz0[o]FTW Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Recomand! După închiderea RomaniaZ chiar m-am plictisit si m-am lasat o perioada lungă de timp de MTA.Acum imi ocup timpul incercand sa invat Python(sunt bâtă,ik)însă îmi permit sa mă recreez pe un server bun.Ownerul e genial(culmea ca am inceput sa ne întelegem dupa ce nu ne-am suportat o lunga de timp.)Nu are 500 mb moduri si detine scripturi unice. #eubază Link to comment
Dany Alex Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 Ma bucur ca va place,apreciez! 1 Link to comment
Tekken Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Tare server-ul, O intrebare : Dece cand intru pe rpp-gaming.net ma trimite la un Shop de haine ? O_0 1 Link to comment
Dany Alex Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Tare server-ul,O intrebare : Dece cand intru pe rpp-gaming.net ma trimite la un Shop de haine ? O_0 www.rpp-gaming.tk , celalalt a expirat.. Link to comment
Tekken Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) RPP|Romania Free Roam Greetings Edited January 10, 2015 by Guest Link to comment
Dany Alex Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Tare server-ul,O intrebare : Dece cand intru pe rpp-gaming.net ma trimite la un Shop de haine ? O_0 http://www.rpp-gaming.tk , celalalt a expirat.. Aha, da mai ai de lucru (nu ca ma bac da <*copie ShowTime*>, sa nu mai spui de alti) Oricum misto sv. Greetings Nu este copie,el mi-a dat site-ul deci am permisiunea lui. Link to comment
PetrikR1 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Cel mai bun server de Stunt, Freeroam din MTA.Admini seriosi si cel mai important lucru nu se blocheaza cand intri pe el, moduri puse cu cap si il recomand chiar si celorlalti prieteni ai mei. Am incercat si eo sa populez putin serverul facand 2 videuri. 1. 2.https://www.youtube.com/watch?v=CTI1YAWXAPg Link to comment
-Doc- Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Sa fiu sincer serverul foloseste resurse de pe alte server ca killmessages,joinquit...Dar in cea mai mare parte resurse de pe community.Nustiu ce e original in serverul asta. Pentru mine e unul obisnuit si simplu Link to comment
Dany Alex Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Invidia e mare..stiu ce zici. Link to comment
-Doc- Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Invidie PFFFFFF vina mai pe serverul meu si vei vedea al cui server e mai bun eu folosesc scripturi facute de mine nu de pe community 1 Link to comment
Dany Alex Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Stiu am vazut copie grafuroam si restu de pe community+10000 moduri (epava server)..mai incearca. Link to comment
crismar Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Lol inca se mai fac servere noi de MTA. Link to comment
..:D&G:.. Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Lasati-va mai de MTA, a aparut GTA V Online sau MultiV Link to comment
Tekken Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 [quote name=..&G:..]Lasati-va mai de MTA, a aparut GTA V Online sau MultiV MultiV ? Ce e aia ? Link to comment
..:D&G:.. Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 [quote name=..&G:..]Lasati-va mai de MTA, a aparut GTA V Online sau MultiV MultiV ? Ce e aia ? http://multiv.mp/ Link to comment
Recommended Posts