_sEEk_ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Si eu vreau sa facem o comunitate unita...dar, va trebui sa ii facem multa reclama, fiindca doar cativa stiu deabea de forumul asta..Nush..da parca vad ca nu o sa avem posteri, dar totusi , macar sa incercam. Totusi , hai sa nu ne mai certam ca suntem deja de rasul lumii. Daca e fa tu o confa pe skype cu cei care participa ca degeaba vorbim si nu facem nimic..( my id : dinescu.damian) Link to comment
golanu21 Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 da si eu te-am ajutat dar ti-ai batut joc de mine constant de cand ai primit jucatorii, axel, tu nu te vezi dar asta este adevarul, ai devenit foarte arogant...., incearca sa te schimi cum ai fost in trecut..sa vezi ce bine va fi dinou.. Link to comment
Moderators Vinyard Posted July 25, 2013 Moderators Share Posted July 25, 2013 Terminati cu OFF-TOPIC-urile si vedeti-va de probleme in privat ca oamenii. 1. Ma. vR-Gaming e ca Valhalla pentru Comunitatea Romana, pe unde intrebi romani care au jucat MTA vor raspunde ca au jucat aici. Nu vad rostul OFF-TOPIC-ului. Ce mai conteaza cine/cum/de ce a adus jucatorii respectivi. Conteaza sa treceti odata peste trecut si sa nu va laudati ca ati adus sute de jucatori sau sa contestati spusele altora pentru a va da dreptate. Oricum stim ca si peste o luna tot vR va printre singurele servere in categoria de servere romanesti. @Axel - Pe vremea cu Arky si cu restul au fost multi si prosti, fara suparare. Admini pusi pe donatii sau prost selectati, jucatori care 'rolau' oameni inexistenti pe strada si inca cate. 2. Data viitoare nu sariti cu gura pe Axel daca nu stiti ce inseamna subdomenii, omul are dreptate in privinta asta. Link to comment
_sEEk_ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Terminati cu OFF-TOPIC-urile si vedeti-va de probleme in privat ca oamenii. 1. Ma. vR-Gaming e ca Valhalla pentru Comunitatea Romana, pe unde intrebi romani care au jucat MTA vor raspunde ca au jucat aici. Nu vad rostul OFF-TOPIC-ului. Ce mai conteaza cine/cum/de ce a adus jucatorii respectivi. Conteaza sa treceti odata peste trecut si sa nu va laudati ca ati adus sute de jucatori sau sa contestati spusele altora pentru a va da dreptate. Oricum stim ca si peste o luna tot vR va printre singurele servere in categoria de servere romanesti. @Axel - Pe vremea cu Arky si cu restul au fost multi si prosti, fara suparare. Admini pusi pe donatii sau prost selectati, jucatori care 'rolau' oameni inexistenti pe strada si inca cate. 2. Data viitoare nu sariti cu gura pe Axel daca nu stiti ce inseamna subdomenii, omul are dreptate in privinta asta. +1 Si hai sa ne apucam odata de comunitate , ca topicu asta e deja plin de off-topicuri si lucruri fara sens, ca degeaba vorbim si nu facem nimic( x4 ) Tomitza sa imi dai si id-ul tau de skype prin pm. Link to comment
golanu21 Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Deci mai facem cv ptr comunitatea romaneasca de mta Link to comment
..:D&G:.. Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Scuzati ca ma bag, dar nu am ce face si am zis sa imi dau si eu cu parerea . Voi vreti o comunitate, mai multe servere care apartin de o comunitate, bine.. Dar nu mai bine lasati cate servere sunt acum, ca multi jucatori nu sunt, si macar sa fie 2-3 servere cu gamemoduri diferite si cu 10-20 jucatori in fiecare, multe servere au 0 jucatori cand altele intr-e 2 si 30... Nu are rost 20 de servere (exemplu) care apartin de o comunitate, mai bine 2-3 cu diferit nume si fondatori. Nu stiu sigur ce vreti sa faceti, poate numai un server... dar si asa, ce gamemod sa aiba? Roleplay? Deja sunt vre-o 3, Play? Deja sunt vre-o 4, Zombi? Vre-o 2... Nu prea are rost, parerea mea Link to comment
golanu21 Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 scuze D&G dar exista oameni care isi fac server si au 0 jucatorii, de ce? , pentru ca sunt niste copii de 7 anii care vor sa isi faca server (au in prima zi 10 jucatorii, si zice ca va tine si il lasa asa , si in urmatoarele zile au 0)...ala scuze dar nu se numeste server ... si ce servere de zombie exista ?/??... alea care doar baga gamemodul de zombie (apar zombalai) si gata ?si baga niste masini reale ??....si in legatura cu servere de roleplay...exista maxim 15 jucatorii experimentati in pe acceasta comunitate, si decat sa se enerveze unul care stie hard rp cu unu gaozar care nu stie nici macar care este initiala tatalui... scuzama dar ...,,, in concluzie pe acceasta comunitate de romani au venit numai copii de 7 ani si se cred mari oameni ca isi fac un server si au 0 jucatorii, nici el macar nu sta pe sv lui Link to comment
..:D&G:.. Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Pai nu prea se merita, am observat ca, copii nu vor sa incerce nimic nou, majoritatea stau numai pe un server de cand haul si paraul, ca o baba deaia care are obiceriurile ei si nu se duce la spital. Oricum jucatorii din partea romanilor nu stiu sa aprecieze un bun server, faci server bun pentru niste copii de 7 ani cum spui tu, ei au intrat pe unul prima oara, acolo vor sta pana cade serverul de tot sau le ia foc pc-ul... Link to comment
golanu21 Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Drept exemplu , RPP. +1, ala pur si simplu e un server de tot rahatul din partea mea, a loat niste scripturi de pe comunitate, a facut niste masini ( la care stai sa incarce 10000000 MB), si niste mape loate de pe samp: ROMANIA SUPER STUNT...ce plm sa le ceri, acolo cred ca maxim 4 scripturi sunt facute de ei ( scripturii de 10 randuri, niste comenzi amarate) Link to comment
_sEEk_ Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Nici alea dragul meu , la ei , "Scripting" inseamna a traduce resursele sau a le schimba culoarea... APP: Masinile le cer playerii...deci daca vor masini sa astepte la download.. Link to comment
golanu21 Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Nici alea dragul meu , la ei , "Scripting" inseamna a traduce resursele sau a le schimba culoarea...APP: Masinile le cer playerii...deci daca vor masini sa astepte la download.. cred ca daca ii intreb ce face asta setElementData se uita chioras.., cred ca spune ca seteaza data unui element ) Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Intradevar,s-au deschis numai servere de cacat facute de copii mai mici de 10 ani,dar am putea sa le floodam sau sa le distrugem deoarece nu au anti-flood sau anti-cheats.. Orcum,cum a zis si axel..pe MTA:SA nu mai ai sanse sa faci ceva cu playeri deoarece sunt copii de 12 ani sau mai mici sau aia de 15-16 ani sunt noobi..doar sa aducem playeri de pe samp sau sa ne mutam pe samp..alta solutie nu exista deocamdata. Aici sa ajuns cu mta-ul romanesc.. pacat Link to comment
_sEEk_ Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Intradevar,s-au deschis numai servere de cacat facute de copii mai mici de 10 ani,dar am putea sa le floodam sau sa le distrugem deoarece nu au anti-flood sau anti-cheats.. Orcum,cum a zis si axel..pe MTA:SA nu mai ai sanse sa faci ceva cu playeri deoarece sunt copii de 12 ani sau mai mici sau aia de 15-16 ani sunt noobi..doar sa aducem playeri de pe samp sau sa ne mutam pe samp..alta solutie nu exista deocamdata. Aici sa ajuns cu mta-ul romanesc.. pacat Sa vezi cum era MTA-ul Roman acum 3 ani , era liniste , fara copii prosti care sa spameze chatu cu RP-ul lor patetic...erau doar cateva servere, owneri normali la cap si playerii nu erau doar copii. Atunci era fain sa joci pe servere de play , servere simple , doar cu resursele necesare, fiecare server era altcumva , nu ca acum , toate serverele sunt exact la fel. In privinta cu "MAREA UNIRE" .... sansele sunt destul de slabe , pur si simplu nu ai cu cine... doar asa sa zic ca vR s-ar uni cu RPP , daca e sa mai faca parteneriat cu alte servere cu potential si atat...Nu putem educa turma de copii de scoala primara...Pacat , ca daca ne-am uni , ar iesi ceva foarte frumos... Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Ar fi ceva,dar din pacate doar eu si cu axel ne mai ocupam de partea romaneasca MTA:SA.. si am ganduri mari sa fac server-ul englez pentru ca englezii nu fac atatea fite si stau si pe server si cu scripturile default de la MTA.. Pana la urma cred ca tot SA:MP-ul este singura sansa ..parerea mea! Mi-am dat silinta sa adun jucatorii sa se distreze pe servere romane...dar cei mai multi care desigur au mai putin de 12 ani stau pe server doar sa ceara moderator iar dupa aceea daca nu le dai ies de pe server.. Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Auzi adi,nu te mai da tu asa smecher ca sti scripting ca ti-am zis sa imi faci un panel cu comanda /teles si ai zis ca tie lene deci habar nai..mai bine taci! Am investit timp si bani in RPP si nu vreau ca un "prost" sa imi zica mie ca nu stiu scripting si ca server-ul e de cacat. Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 6, 2013 Moderators Share Posted September 6, 2013 Ce frumos era pe vremea aia cand a fost acest topic creat, ce vremuri... https://forum.multitheftauto.com/viewtopic.php?f=126&t=32121 Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Da..stiu ca jucam si eu pe atunci..era mult mai frumos si retardati 0! Acum totul este invers.. Link to comment
_sEEk_ Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Ce frumos era pe vremea aia cand a fost acest topic creat, ce vremuri... https://forum.multitheftauto.com/viewtopic.php?f=126&t=32121 Dea...era frumos... Link to comment
_sEEk_ Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Daca am face un server nou , facut de vR si RPP.. Ar fi frumos , nu? Dar sa fie treaba serioasa , nu ca celelalte incercari esuate... Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 6, 2013 Moderators Share Posted September 6, 2013 Daca am face un server nou , facut de vR si RPP.. Ar fi frumos , nu? Dar sa fie treaba serioasa , nu ca celelalte incercari esuate... Nu prea stiu, adica vR va avea un nou owner pe cineva numit 'Bobocel' pentru ca Axel intra in ultimul an de liceu si nu se poate ocupa cum trebuie de server. Voi stiti oricum. Link to comment
Dany Alex Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Vor scadea mult playeri daca el nu se mai ocupa..si acel programator nu stie rostul server-ului.. Link to comment
_sEEk_ Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Daca am face un server nou , facut de vR si RPP.. Ar fi frumos , nu? Dar sa fie treaba serioasa , nu ca celelalte incercari esuate... Nu prea stiu, adica vR va avea un nou owner pe cineva numit 'Bobocel' pentru ca Axel intra in ultimul an de liceu si nu se poate ocupa cum trebuie de server. Voi stiti oricum. Sincer nu il cunosc pe acest "Bobocel" , dar daca e dispus sa ne ajute... e binevenit. Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 6, 2013 Moderators Share Posted September 6, 2013 Daca am face un server nou , facut de vR si RPP.. Ar fi frumos , nu? Dar sa fie treaba serioasa , nu ca celelalte incercari esuate... Nu prea stiu, adica vR va avea un nou owner pe cineva numit 'Bobocel' pentru ca Axel intra in ultimul an de liceu si nu se poate ocupa cum trebuie de server. Voi stiti oricum. Sincer nu il cunosc pe acest "Bobocel" , dar daca e dispus sa ne ajute... e binevenit. Nu cred ca are cont pe forum. Link to comment
golanu21 Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Bag pula in toti romanii fara viitor de pe aceasta comunitate, nu stiu sa faca nimic.........., Pace!!! Link to comment
Recommended Posts