Buffalo Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Russian Federation, Stavropol Mldc lietuviškai kalbėt. Chujnia būtų Warsawa, Poland Link to comment
Sayid Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Sveiki lenkai ir lietuviai Link to comment
Scripting Moderators Sarrum Posted February 2, 2012 Scripting Moderators Share Posted February 2, 2012 Ką tu čia veiki? Link to comment
Kernell Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Buffalo, Ir tai keista? Mano geras draugas gyvena Lietuva. Link to comment
LT Uranus Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Buffalo,Ir tai keista? Mano geras draugas gyvena Lietuva. its looks like u are using google translator atrodo kad naudoji google verteja nlb supratau tavo pasisakymo susitiko 2 lietuviai mta ir pradejo sneketi penkiese angliskai,vienas zalias kitas i kaire,...., lietuviu cia tiek pat kaip bananu ziema ant medziu Link to comment
-Eimas Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Buffalo,Ir tai keista? Mano geras draugas gyvena Lietuva. its looks like u are using google translator atrodo kad naudoji google verteja nlb supratau tavo pasisakymo susitiko 2 lietuviai mta ir pradejo sneketi penkiese angliskai,vienas zalias kitas i kaire,...., lietuviu cia tiek pat kaip bananu ziema ant medziu Reiškia bananai ir žiemą auga Link to comment
LukisLT Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Sveiki. papasakokit chebra, kas koki serveri pakuret, ar isviso uzsiimat serveriais, ar tik zaidziat juose patys. as iskarto prisistatysiu, kolkas turiu serveri. |FNF| pavadinimu, siaip scriptinu neilgai, bet Lua kalba man sekasi gan neblogai o kaip jus patys sukates? Link to comment
Stylez Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 liar, liar u'r pants on fire! Link to comment
Stylez Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Neidomiai cia kazkaip po 1 psota per puse metu paraso kasnors Link to comment
DiSaMe Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Nu taip, nelabai daug čia mūsų Gal pavyktų daugiau žmonių į MTA pritraukti, jei normalų ped'ų valdymo script'ą padaryčiau. NPC HLC toks nenusisekęs išėjo, tai dabar geresnį po truputį darau. Link to comment
Stylez Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Arba norint pritraukti daugiau lietuviu reikia, kokio stipraus lietuvisko projekto. Nes dabar nieko cia isskyrus lietuvisku Race nera Link to comment
GunlexifyLTU Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Arba aš jieškot nemoku arba išvis nebeliko lietuvišku mta serveriu, viena tuščia dayz servery radau tik Link to comment
Grafu Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Lietuviu servu tai daug, bet be visuose lietuviskai zmones sneka. Link to comment
Buffalo Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Pas mane tai lietuviškai Link to comment
Aktorius Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Pas mane tai lietuviškai Ne vien pas tave Link to comment
Buffalo Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Man labai patikti šios temos peržiūrų kiekis. Link to comment
Recommended Posts