..:D&G:.. Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Meama, nush cum am ajuns iar aici dupa 7 ani de cand n-am mai jucat si dupa 11 ani de cand m-am jucat prima oara. Ma mir ca inca merge MTA-ul in Romania, si ma bucur intr-un fel. Am venit doar sa va salut, si pentru OG-ii vechi care ma mai tin minte, "cum mai e viata? Axel mai traieste? mai bantuie pe aici? =)))" 2 Link to comment
FlorinSzasz Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Bine ai revenit, :)) mai merge mta la noi cât se creează servere ce apar și dispar peste noapte, roleplay-ul merge aparent dar doar la noi din ce vad asa in mare parte. Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 9, 2023 Moderators Share Posted September 9, 2023 Te salutăm! S-au schimbat multe în ultimii 7 ani pe platformă, dar aș putea spune că la nivelul comunității românești a rămas o consecvență în modurile de joc și serverele frecventate de români (roleplay rămâne în top) care nu pare să se schimbe în viitorul apropriat. 14 hours ago, ..:D&G:.. said: Axel mai traieste? mai bantuie pe aici? =)))" Mai trăiește și e bine-mersi Într-o vreme umbla vorba că voia să redeschidă vR, dar se pare că nu s-a mai materializat nimic. Link to comment
Recommended Posts