..:D&G:.. Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Meama, nush cum am ajuns iar aici dupa 7 ani de cand n-am mai jucat si dupa 11 ani de cand m-am jucat prima oara. Ma mir ca inca merge MTA-ul in Romania, si ma bucur intr-un fel. Am venit doar sa va salut, si pentru OG-ii vechi care ma mai tin minte, "cum mai e viata? Axel mai traieste? mai bantuie pe aici? =)))" 2 Link to comment
FlorinSzasz Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Bine ai revenit, :)) mai merge mta la noi cât se creează servere ce apar și dispar peste noapte, roleplay-ul merge aparent dar doar la noi din ce vad asa in mare parte. Link to comment
Human Resources Staff Vinyard Posted September 9, 2023 Human Resources Staff Share Posted September 9, 2023 Te salutăm! S-au schimbat multe în ultimii 7 ani pe platformă, dar aș putea spune că la nivelul comunității românești a rămas o consecvență în modurile de joc și serverele frecventate de români (roleplay rămâne în top) care nu pare să se schimbe în viitorul apropriat. 14 hours ago, ..:D&G:.. said: Axel mai traieste? mai bantuie pe aici? =)))" Mai trăiește și e bine-mersi Într-o vreme umbla vorba că voia să redeschidă vR, dar se pare că nu s-a mai materializat nimic. Link to comment
Recommended Posts