Jump to content
  • 0

error 4294967294 shell execute

hakanozzturk

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
16 minutes ago, hakanozzturk said:

Ekran_Alnts.PNG

this comes out first but doesn't work with any of them 

sürücülerini güncelledinmi bu da önemli bir faktör çünkü, her zaman Standart Nvidia tercih edilir, eğer bu yazıdan yani bu uyarıdan kurtulmak istiyorsan, "Bir daha gösterme" butonuna basabilir ve TAMAM butonuna basabilirsin

• 0
59 minutes ago, Shady1 said:

sürücülerini güncelledinmi bu da önemli bir faktör çünkü, her zaman Standart Nvidia tercih edilir, eğer bu yazıdan yani bu uyarıdan kurtulmak istiyorsan, "Bir daha gösterme" butonuna basabilir ve TAMAM butonuna basabilirsin

bir süredir uğraşıyorum ama sürücüleri güncelleyemedim normal olarak kuramadım manuel olarakta kuramıyorum hiçbir şekilde nvidia yüklenmiyor

error during execution . setup.exe nvidia şeklinde hata veriyor

Ekran_Alnts.PNG

• 0
6 minutes ago, hakanozzturk said:

bir süredir uğraşıyorum ama sürücüleri güncelleyemedim normal olarak kuramadım manuel olarakta kuramıyorum hiçbir şekilde nvidia yüklenmiyor

error during execution . setup.exe nvidia şeklinde hata veriyor

Ekran_Alnts.PNG

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/need-more-help-windows-10/21e6f616-80f1-47de-bd38-f30b572f695e

belki işine yarayabilir

• 0

tekrar  mtadiag çalıştırabilirmisin, çünkü shell execute birden fazla nedenden kaynaklanıyor, yeni  bir mtadiag çalıştırmanı istiyorum

14 minutes ago, hakanozzturk said:

Shell execute hatası devam ediyor dün farklı bir pc içinde aynı şekilde kurmuştum aynı dosyalar ile fakat bunda devam ediyor anlayamadım 

• 0

sorun GTA:SA tarafındadır, yani dosyada büyük ihtimal sorun var
GTAYI : GTA path:              C:\Users\Hasan Bey\Desktop\rina-roleplay-gta-san-andreas bu şekilde yükleme yapıyorsunuz bunun yerine C:\Games\GTA:SA yapabilirsiniz.

probelmin ana kaynağı gtasa dosyasıdır.
ekstra olarak'ta mtayı : https://nightly.mtasa.com/mtasa-1.5.9-rc-21591-20230213.exe
bu sekmeden indirmenizi tavsiye ederim, bu MTAnın son sürümüdür. hala sorun devam ederse bilinki sorun GTA:SA dosyasıdır

• 0
1 minute ago, Shady1 said:

sorun GTA:SA tarafındadır, yani dosyada büyük ihtimal sorun var
GTAYI : GTA path:              C:\Users\Hasan Bey\Desktop\rina-roleplay-gta-san-andreas bu şekilde yükleme yapıyorsunuz bunun yerine C:\Games\GTA:SA yapabilirsiniz.

probelmin ana kaynağı gtasa dosyasıdır.
ekstra olarak'ta mtayı : https://nightly.mtasa.com/mtasa-1.5.9-rc-21591-20230213.exe
bu sekmeden indirmenizi tavsiye ederim, bu MTAnın son sürümüdür. hala sorun devam ederse bilinki sorun GTA:SA dosyasıdır

gta sa dosyasını bir arkadaşımın pcsinde çalıştırınca çalışmıştı fakat bunda çalışmadı ayrıca mta da sizin attığınız linkten indirildi yani güncel 

• 0

eğer aynı dosyayı indirdiyseniz ve sizde bu sorun varsa, bu sizin bilgisayarınızla alakalı bir çok neden olabilir, örneğin kurulum esansındaki hatalar yanlış yere kurulum yapabiliyorsunuz, C :\Games\gta-san yapabilirsiniz.

daha sonra GTA:SA dosyaları içine modsuz bir şekilde kurulum yapabilirsiniz.

başka GTA:SA yükleseniz bile bu sorunu yaşayacaksınız, gta-sa dosyasını doğru şekilde kurmalısınız.