DzinyMaster Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 kiedy uwielbiałem grać w Mta sa Mrgreen z 2017 roku nagle jakiś użytkownik F1madkiller wciąż daje mi niechęć w każdym temacie i nagle doszło do bójki przez Dislike i F1madkiller ponieważ on mi na imię małe dziecko kazałem mu przestać ale nie chciał mnie słuchać i 01.01.2022 jestem zbanowany w Mrgreen Forum Proszę bardzo o pomoc Jak anulować ten ban chcę uzyskać odbanowanie jak kupić odbanowanie chcę wrócić do mrgreena, ale jak uzyskać odbanowanie na zawsze proszę nie śmiej się potrzebuję pomocy + brak Wyloguj się na zablokowanym forum to jest błąd, który kliknąłem Skontaktuj się z nami ale dlaczego nie praca chciałem anulować bana dlaczego 01.01.2022 i jak usunąć killdziny.lua z github i nigdzie nie ma go w Files Windows And Soon Change Serial ale chciałbym prosić o odbanowanie nie jestem niegrzeczny Gracz, jestem dobrym graczem, musisz zrozumieć Link to comment
Paweł Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 (edited) Przestań wysyłać posty na tym forum w sprawie MrGreen. Odpowiedź była jasna - to nie tutaj masz to robić. Banicja dotyczy serwera gry, na który zespół MTA nie wpływu. Zrób to na tym forum -> Ban Requests & Protests - Mr. Green Gaming (mrgreengaming.com). Jeśli masz bana na tamtym forum to chyba jasne, że odbanowany nie zostaniesz. Edited March 7, 2022 by Paweł Link to comment
Administrators Tut Posted March 8, 2022 Administrators Share Posted March 8, 2022 As advised in Discord and above you will have to sort this out directly with the server - closing this thread as nothing can be done here Link to comment
Recommended Posts