Jump to content

Trilogia GTA - Ediția definitivă


Vinyard

Recommended Posts

  • Scripting Moderators

Acum câteva zile, Rockstar a anunțat printr-un comunicat de presă (sursă) faptul că trilogia GTA va primi o 'ediție definitivă' ce va fi lansată până la sfârșitul acestui an pentru majoritatea platformelor. Începând cu ziua de ieri, jocurile originale au fost retrase de la vânzare în majoritatea magazinelor digitale, fiind accesibile doar celor care deja au avut aceste jocuri achiziționate.

Ce așteptări aveți din partea acestor noi versiuni 'definitive' ale GTA III, Vice City și San Andreas? Vă așteptați la schimbări semnificative sau doar câteva retușuri aplicate peste versiunea originală? Tot mai multă lume speculează (și pe bună dreptate, fiindcă au fost găsite suficiente indicii) faptul că această nouă trilogie va fi realizată în Unreal Engine.

Cum vedeți decizia Rockstar și Take-Two de a scoate jocurile originale de la vânzare și cum credeți că vor influența (dacă vor influența) din acest punct încolo platforma MTA? Vă așteptați/v-ați dori ca platforma MTA să se dezvolte și în direcția unui multiplayer axat pe această nouă trilogie? V-ați migra proiectele și comunitățile înspre noul multiplayer sau ați rămâne pe versiunea curentă, cea originală?

Link to comment
  • 1 month later...

Plin de buguri cand s-a lansat dar am vazut ca au facut actualizari la el care chiar au fixat unele chestii. Daca o tin tot asa poate merita cumparat la un pret mai mic desigur, 60 de EURO este cam mult pentru niste jocuri din 2004 chiar daca is remastere. Si in plus ca unreal engine le-a facut toata treaba la shadere pentru ca erau default deci nu se merita 60 de euro.

Link to comment
  • 5 months later...
  • Scripting Moderators

Acum aproximativ trei săptămâni, trilogia a împlinit șase luni de la lansare.
În ciuda problemelor inițiale, au existat totuși anumite actualizări de-a lungul acestei perioade. Cei de la Digital Foundry au acoperit acest subiect într-un mod interesant, prezentând atât lucrurile bune, cât și cele rele care încă se mai regăsesc în aceste jocuri.

Voi ce părere aveți? A devenit trilogia suficient de stabilă pentru a putea fi jucabilă/recomandabilă sau mai există încă de muncă până să ajungă în acel punct?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...