HooDiNiHooDiNi Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Witam, ogólnie to szukam serwa na MTA, na którym ktoś pomógłby mi trochę z ogarnięciem rp, ponieważ chcę zacząć na takich serwerach grać ale bez doświadczenia to troche ciężko Link to comment
Administrators Tut Posted February 12, 2021 Administrators Share Posted February 12, 2021 Welcome to the forums @HooDiNiHooDiNi Your thread has been moved into the Polish section, please use this for future posting in said language. Link to comment
Paweł Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) Zacznijmy od tego, że na polskim MTA jest dostępny tylko jeden poważniejszy serwer, mam tutaj na myśli devGaming. Z jednej strony mógłbyś tam zacząć, z drugiej strony raczej ten serwer jest dosyć restrykcyjny i zaczynając tam grać pierwszego dnia, bez żadnej wiedzy na temat rozgrywki wskakujesz na głęboką wodę. Z informacji: zwykli gracze rzadko, kiedy Ci pomogą z ogarnięciem wszystkiego. To dosyć toksyczne środowisko. Mógłbyś próbować napisać do kogoś z administracji na forum, tam pewnie dostałbyś pomoc. Co prawda nie gram już w RP, ale w wolnej chwili mógłbym Ci wytłumaczyć podstawy podstaw, dobre do zaczęcia gry. Pisz do mnie na discord, Pawcio#4564. Edited February 25, 2021 by Paweł Link to comment
Recommended Posts