Mert Çavuşoğlu Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mta oyun oynamaya başladığımdan 1 saat sonra internet gidiyor oyundan çıkıp giriyorum öyle geliyor oyunla alakalı internetim güzel çekiyor. Link to comment
0 Moderators turret001 Posted February 5, 2021 Moderators Share Posted February 5, 2021 merhaba, MTA forumlarına hoşgeldin. "internetim güzel çekiyor" demişsin, büyük ihtimalle WiFi adaptörü kullanıyorsun. kablosuz bağlantı her zaman güvenilir olmuyor, kablolu bağlantıya geçmeyi deneyebilirsin. internette gezinirken yaşadığın anlık bağlantı kesilmeleri o kadar etki etmez fakat canlı oyunlarda paket kaybı yaşandığından dolayı oyundan atması normal. Link to comment
0 Mamedik Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Öncelikle Merhaba. Kardeş modemi bilgisayarına kartlamı yoksa kabloylamı bağladın. Kartlaysa ola bilir çünki kartlar interneti iyi çekmiyor. Bir deki internetiniz güzel olsa bile pingli ola bilir ve fazla ping sorun ola bilir. Link to comment
Question
Mert Çavuşoğlu
Mta oyun oynamaya başladığımdan 1 saat sonra internet gidiyor oyundan çıkıp giriyorum öyle geliyor oyunla alakalı internetim güzel çekiyor.
2 answers to this question
Recommended Posts