Zoraki Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Merhabalar, ben VDS üzerinden kurduğum sunucuyu map editör şeklinde açarak sunucu içerisindeki oyuncuların map editlemesini sağlamak istiyorum, bazı sunucular bu şekilde yapmış acaba ben nasıl yapabilirim? Link to comment
0 Moderators turret001 Posted January 14, 2021 Moderators Share Posted January 14, 2021 esenlikler, mtaserver.conf dosyasının en altına inerek şu yazıları bulun: kırmızı çerçeve içerisine aldığım satırdaki "play" yazısını "editor" ile değiştirin. sunucu her açıldığında otomatik olarak map editör açılacaktır Link to comment
0 Zoraki Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 20 hours ago, turret001 said: esenlikler, mtaserver.conf dosyasının en altına inerek şu yazıları bulun: kırmızı çerçeve içerisine aldığım satırdaki "play" yazısını "editor" ile değiştirin. sunucu her açıldığında otomatik olarak map editör açılacaktır Merhabalar, mtaserver.conf dosyasına baktığımda ve CTRL + F ile arattığımda belirttiğiniz gibi bir dosya bulamadım. Link to comment
0 Moderators turret001 Posted January 18, 2021 Moderators Share Posted January 18, 2021 mtaserver.conf dosyasının en altına inince görebilirsiniz Link to comment
Question
Zoraki
Merhabalar, ben VDS üzerinden kurduğum sunucuyu map editör şeklinde açarak sunucu içerisindeki oyuncuların map editlemesini sağlamak istiyorum, bazı sunucular bu şekilde yapmış acaba ben nasıl yapabilirim?
3 answers to this question
Recommended Posts