Aaron™ Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 HUN: Sziasztok! hogy tudom megoldani mta-ban a voice chat telefont, rádiót? Előre is köszönöm. ENG: Hello! How can i implement voice chat phone and radio in mta? Thanks in advance Link to comment
Moderators Patrick Posted March 24, 2020 Moderators Share Posted March 24, 2020 A playereket külön csatornákra lehet tenni, azok hallják egymást akik azonos csatornán vannak. Mikor valakik telefonon beszélnek, akkor azonos csatornára kell őket tenni. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Resource:Voice 1 Link to comment
Aaron™ Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 De akkor az nem megoldható hogy aki telefonál, azt lehessen hallani amikor telefonál (körülötte) és akivel telefonál Link to comment
Moderators Patrick Posted March 24, 2020 Moderators Share Posted March 24, 2020 24 minutes ago, Aaron™ said: De akkor az nem megoldható hogy aki telefonál, azt lehessen hallani amikor telefonál (körülötte) és akivel telefonál Amit küldtem az-az alap voice resource, azzal lehet ilyen csatornákat csinálni. Ha azt akarod, hogy közeledben lévők és a telefonon is halljanak, akkor tudod ezen felül állítani, hogy ki hallja a játékost. (setPlayerVoiceBroadcastTo) 1 Link to comment
Aaron™ Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 értem, köszöm. még 1 kérdés lenne. Hasonlót tachográf-ot hogy lehetne megcsinálni? Tachográf lényege: Nézné az adott jármű sebességét és ezt egy bar-on mutatja 2mp es frissítésekkel ha az adott jármű 90 km/h-ig megy zölden megy ha 90km/h felett megy sárgán és ha 120km/h felett akkor már pirosan mutatja a bar-t ami egyfolytába megy példa: Link to comment
Moderators Patrick Posted March 24, 2020 Moderators Share Posted March 24, 2020 Mondjuk egy timer 2 másodpercenként lekérdezi a sebességet és lementi egy táblázatba. (egymás után, sorban az értékeket) És ezt felhasználva kirajzolja egy render funkcióban. Sok kis "oszlop", mind olyan színű ami a megfelelő értékhez tartozik. (de ez elég sok rectangle lesz, szóval erre figyelni kell) Link to comment
Recommended Posts