BilutaTiganu Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Pe serverul de Roleplay Euphobia mi-a fost sters audiul si cheia masinii. As dori ca un admin sau cineva care lucreaza la server sa imi ofere inapoi masina deoarece nu am alta si am muncit destul de mult pentru ea. Link to comment
Zorgman Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Romania in a nutshell 2 Link to comment
BilutaTiganu Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Și am farmat de am rupt pentru mașina aia Link to comment
Tekken Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Cu un amarat de search pe google ti-am gasit forumul serverului Euphobia http://mta.rrs-gaming.com/, POSTEAZA ACLOLO NU AICI! M-am saturat de voi astia de pe serverele de RP care habar nu aveti ce e cu forumul ASTA. 1 Link to comment
_sEEk_ Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Posteaza pe forumul serverului respectiv sau vorbeste cu ownerul. Aici este forumul general al comunitatii romanesti si nu este dedicat unui anumit server. Locked. Link to comment
Recommended Posts