Jump to content

I got blockade mta

Recommended Posts

Jestem z Polski i dostałem zakaz, ponieważ gracz PeX opublikował oszukiwanie angine nie wiedziałem, że jest ukarany banem przepraszam wszystkich serwerów mta i nie wiem, który dział itd. Jestem nowy tutaj, aby wyrzucić sprawę Dostał zakaz, bo peX player polak opublikował oszustwo Ten trener pracuje tylko z zmodyfikowaną nazwą i ikoną
Serial: AC735374E63721B5F12221CE9AAEA9F3
Nazwa: Remi
Po raz kolejny bardzo mi przykro, że poproś o szybką karierę.

Dla kolegów z polski przetłumaczam

Edited by Remi

Dla kolegów z polski przetłumaczyłem

Jestem z Polski i dostałem bana, ponieważ gracz PeX opublikował cheat angine nie wiedziałem, że jest to karane banem przepraszam wszystkich serwerów mta i nie wiem, który dział itd. Jestem nowy tutaj, aby wyrzucić sprawę Dostał zakaz, bo peX gracz polak opublikował oszustwo Ten trener pracuje tylko z zmodyfikowaną nazwą i ikoną
Serial: AC735374E63721B5F12221CE9AAEA9F3
Nazwa: Remi
Po raz kolejny bardzo mi przykro, proszę o szybkie odbanowanie.

Mi pisał na skype ,że to również jest aim hack na dayz więc chciałem wsiąść.

Both of them are in Polish mate, if you want to get help ASAP, try to write it in English as well. But what I understood from the translation, you cheated and now looking to get un-banned and you claim you didn't know cheating is punishable.. who would have thought of that, right? Like the lamest excuse (if it can even be called an excuse..) ever.

• MTA Anti-Cheat Team

Just wait until your ban expires (in a week), it won't be unbanned earlier, the reason ban period is longer this time;

You've cheated not once but twice, so you don't learn from it (global banned April 2017 too) and today you tried to use a Cheat Engine that advertises to be using undetected method. You only feel sorry for being caught, not for you mistakes as you keep trying to use cheats time over time.

Moved to Trash

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...