LYgRoscript Posted July 5, 2017 Share Posted July 5, 2017 Cine mă poate ajuta și pe mmine cu resursa advertisements? nu pot să ii dau de capăt nu stiu ce să ii fac să mearga ea nu arat nici-o erroare in consolă dar nuj cum să o fac cine are resursa sau pate să ma ajute să ma contacteze Link to comment
Tekken Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Care resursa? De asemenea in titlu ai pus "erroare" (ROGLEZA), ce eroare? Link to comment
Simple0x47 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 On 7/9/2017 at 06:43, Tekken said: Care resursa? De asemenea in titlu ai pus "erroare" (ROGLEZA), ce eroare? Cel mai sigur Advertisements-System din vG, OWL, UG sau vR. Asa ca mai bine lasam sa invete Lua inainte sa deschida un server. Link to comment
SheriFF Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Am să fiu de-acord cu 'colegii' mei.Dacă nu ai idee cu ce se mănâncă scripting-ul nu are rost să încerci să deschizi servere pentru că nu o să ai jucători.Ți-aș propune să începi să înveți scripting pas cu pas cu resurse mici, apoi, după ce începi să te pricepi, să încerci un ditamai gm-ul complex de rp. 1 Link to comment
LyricalMM Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Nu cred ca este voie sa ajutam GM-urile si scripturile Leaked, asa ca rog un admin sa dea T/C. Link to comment
Simple0x47 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 14 hours ago, LyricalMM said: Nu cred ca este voie sa ajutam GM-urile si scripturile Leaked, asa ca rog un admin sa dea T/C. Daca vrei ajuti, da daca ajuti comportamente astfel generezi un val de mesaje pe medile de comunicare de cum naiba se monteaza gamemode cu vG. ( Zic din propia experienta ). Link to comment
DBY Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 5 minutes ago, Uknown. said: Daca vrei ajuti, da daca ajuti comportamente astfel generezi un val de mesaje pe medile de comunicare de cum naiba se monteaza gamemode cu vG. ( Zic din propia experienta ). nap turcesc Link to comment
Simple0x47 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Just now, danibayez said: nap turcesc Siesta turca, no me combine idioma >:v Link to comment
Recommended Posts