Drano Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Salut dacă mă puteți ajuta care e funcția în care nu poți trage cu arma , adică să o ai în mână dar să nu poți trage cu ea Vă mulțumesc. Link to comment
Tekken Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 toggleControl(player, "fire", false); Link to comment
Drano Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Mersi și mai vreau dacă mă poți ajuta când se loghează un jucător pe server apare din ce țară e și după vreau să pun să apară și ce id e pe server gen : Nume has joined the game from: Romania / Players : 4 Link to comment
Tekken Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Da ce-s eu functionar public? https://wiki.multitheftauto.com/wiki/Main_Page Link to comment
Drano Posted February 27, 2016 Author Share Posted February 27, 2016 Am căutat dar nu am găsito .. Doar funcția aia îmi mai trebuie atât .. Link to comment
Dany Alex Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 omu' vrea sa copieze RPP si nu stie cum =)) Link to comment
XenoN#<3 Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 omu' vrea sa copieze RPP si nu stie cum =)) prea original te crezi , și crezi că ai cel mai original server , dar nu e așa. Link to comment
Recommended Posts