Pety Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Ce s-a intamplat cu serverul ''RomaniaZ'' ala care a fost odată? In care Show era owner. Am citit eu pe aici dar nu am inteles Link to comment
Dany Alex Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 ShowTime s-a lasat de mta din cauza pitacilor care jucau. S-a enervat a pus un timp scripturile pe net si acum nu se mai stie nimic de el,cel putin eu numai stiu de el. Link to comment
Pety Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Aveam si eu chef de un dayz dar nu este nici un server bun... serverul lui era cel mai tare... păcat de el Link to comment
Tekken Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 ShowTime momentan nu mai este interesat de MTA are lucruri mai bune de facut, si il inteleg, de asemenea cred ca sunt singurul care mai are RomaniaZ-ul intact, dar nu o sa deschid server-ul. A vrut cu ceva timp in urma sa redeschida RomaniaZ insa din cauza ca i-a expirat Hostul VPS-ului si-a pierdut resursele, baza de date etc, si si-a pierdut rabdarea. Practic ShowTime s-a saturat de toti copii care deschideau si ei un server de DayZ pentru o saptamana hostat din PC, si sa stii ca am ajuns la aceasi concluzie, oricum un server bun de DayZ Romanesc n-o sa gasesti pana nu o sa deschid din now pentru a n-spea mia oara ApocalipZ, care a fost inchis de mai multe ori tot din cauza copiilor care deschideau servere pentru 1-2 saptamani si dadeau VIP, Admin, Baze, chiar si Owner GRATIS, doar pentru a face playeri, fara asi da seama ca el n-o sa faca nimic cu acel server(Care mai erau si pline de BUG-uri si kkturi inutile). Link to comment
Recommended Posts