Jump to content

Romaniaz.

Pety

Recommended Posts

Posted

Ce s-a intamplat cu serverul ''RomaniaZ'' ala care a fost odată? In care Show era owner. Am citit eu pe aici dar nu am inteles

Posted

ShowTime s-a lasat de mta din cauza pitacilor care jucau. S-a enervat a pus un timp scripturile pe net si acum nu se mai stie nimic de el,cel putin eu numai stiu de el. :(

Posted

ShowTime momentan nu mai este interesat de MTA are lucruri mai bune de facut, si il inteleg, de asemenea cred ca sunt singurul care mai are RomaniaZ-ul intact, dar nu o sa deschid server-ul. A vrut cu ceva timp in urma sa redeschida RomaniaZ insa din cauza ca i-a expirat Hostul VPS-ului si-a pierdut resursele, baza de date etc, si si-a pierdut rabdarea.

Practic ShowTime s-a saturat de toti copii care deschideau si ei un server de DayZ pentru o saptamana hostat din PC, si sa stii ca am ajuns la aceasi concluzie, oricum un server bun de DayZ Romanesc n-o sa gasesti pana nu o sa deschid din now pentru a n-spea mia oara ApocalipZ, care a fost inchis de mai multe ori tot din cauza copiilor care deschideau servere pentru 1-2 saptamani si dadeau VIP, Admin, Baze, chiar si Owner GRATIS, doar pentru a face playeri, fara asi da seama ca el n-o sa faca nimic cu acel server(Care mai erau si pline de BUG-uri si kkturi inutile).