prototype0104 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Salut! Caut un scripter care sa imi fac un gamemode roleplay dupa placul meu ,platesc! skype:ungureanu.florin37 mess: yo_floo82 Link to comment
_sEEk_ Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Slabe sanse sa gasesti un scripter roman care sa iti faca un intreg gamemode de RP. Mai bine incearca aici, dar fara o suma destul de mare de bani nu o sa iti faca nimeni. Iar cand faci un topic de genu' incearca sa fi mai detaliat, doar nu dai anunt in ziar. Link to comment
crismar Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 O investie de genu' asta, nu e rentabila. 1. Dezvoltatorul o sa aiba o copie de la gamemode, in eventualitatea in care e de succes o sa poata sa apara un al 2lea server. 2. RPul e acaparat de incapabili in Romania, nu poti face un server de RP serios, in conditiile in care exista 9 servere de RP cu 100 000$ + la inceput. Link to comment
Simple0x47 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Eu te ajut pentru un pret foarte moderat. Link to comment
crismar Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Eu te ajut pentru un pret foarte moderat. Cred ca glumesti, jumatate din intrebarile tale de pe forumul asta sunt de scripting, si vrei sa-l ajuti sa faca un GM de RP? Link to comment
Skinner Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Hmm , cred că ar trebui să te pui pe muncă singur , căutând soluții pentru a ți-l face tu singur , să-i plătești pe alții...nu e o idee chiar bună , poți să iei țepe cu sutele. Dar dacă tot ești tu așa dispus să dai bani pe un server și decizi în continuare să fii leneș , ce să zic , aruncă o privire aici http://www.mtascripts.com/. Link to comment
Recommended Posts