00Shadow00 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Aratati-va fratilor. Voi care stiti scripting de rupeti strada, stati pe forum si ajutati lume cu ce puteti, faceti un server care sa sparga imaginatia. Comunitatea de MTA din joc este foarte proasta, cu sute de servere Roleplay, niciunu functionabil bine. Avem scripteri foarte buni pe aici si ... Ma ofer sa va pot ajuta cu administrarea IG si cu multe altele. Link to comment
ViTo Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Intrebare aiurea, nu-si are rostul frate, cel putin unii din scriperii au servere, Axel, Dany, si multi altii. Link to comment
AndreiCosta Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Vezi ca se redeschide World Gaming , eu cu George muncim la el Link to comment
ViTo Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Ulala, cocurenta lui Mihailescu creste, parca vad iara bataie intre cele doua servere care atunci au fost de ..... Mihailescu a ramas, ramane sa vedem World Gaming, oricum m-am lasat de MTA, o sa-mi trimit 2-3 prieteni sa joace, sunt curios ce vor gasi pe la voi. Link to comment
AndreiCosta Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Tu esti Vito Alcapone, Eu in 2012 eram Andrei Cyrus , seful mafiei Acum sunt AS la RP Link to comment
..:D&G:.. Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Vezi ca se redeschide World Gaming , eu cu George muncim la el Wohoo, fiind ca ai vorbit cu mine odata, nu inseamna ca imi fac server cu tine Nici macar nu am vorbit despre server cu tine! Link to comment
crismar Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Nu poti concura cu Euphobia lui Raileanu si Mihailescu. N o sa vina.mai mult de 10 persoane diaspuse sa munceasca 100 ore cand exista servere cu bani de inceput, detinute de 2 semi-analfabeti. Link to comment
ViTo Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Tin sa te dezamagesc, nu sunt Vito Alcapone, am jucat cu alte nume, si pe server-ul World si pe altele. Nu prea am avut sa le spunem „tangete” pe World , fiind ca nu am jucat mai mult de o luna. Link to comment
Dany Alex Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Numai RP stiti unii,mai sus de RP nu tintiti. Puteti face si altfel de server nu doar RP cum face turma,dar spiritul comunist nu moare! Link to comment
Skinner Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Ai putea să mă ajuți pe mine la administrare IG când îmi termin server-ul că lucrez încă la gamemode, o să te contactez prin PM când va fii timpul, este vorba de RolePlay. Sigur, o să primești test RolePlay cap coadă, n-am chef de creaturi în STAFF. Pace Link to comment
Recommended Posts