Jump to content

Serverele de DayZ

crismar

Recommended Posts

Mai toate s-au deschis dupa ce eu am facut prostia sa zic cat am scos din RomaniaZ.

Nimic gresit, oricum am inchis comunitatea si scot mai multi bani din Web Development.

Toate bune si frumoase, serverele incep sa-si puna un Z la finalul numelui, e ok, poate nu am fost eu original si Z vine de la DayZ si atunci nu am eu dreptul sa critic.

Dar cand apar servere cu numele RomaniaZ, mi se pare ca se intrece putin limita. Daca ownerul 'RomaniaZ' citeste forumul asta, il rog sa schimbe numele, nu cred ca un DayZ decompilat in braziliana merita sa poarte numele care a devenit destul de popular din munca mea.

Totodata, sunt tentat sa lansez toate resursele RomaniaZ pe comunitate, macar sa fie 1 000 servere si sa se bata unele pe altele in cap.

Owner-ul 'RomaniaZ', este TER|V@l! ....(nu a auzit de forum.multitheftauto.com).

Mi-a dat explicatia patetica 'cu numele asta s-au obisnuit playerii'. Gandire de neandertal, daca maine se inchide CIT si eu fac altu, o sa se cheme tot CIT, ca de', asa s-au obisnuit oamenii.

Specie involuata de om. Mai vad ca e si frustrat pe Facebook, umbla cu citate de femeie si se crede barbat.

Owner-ul 'RomaniaZ', este TER|V@l! ....(nu a auzit de forum.multitheftauto.com).

Mi-a dat explicatia patetica 'cu numele asta s-au obisnuit playerii'. Gandire de neandertal, daca maine se inchide CIT si eu fac altu, o sa se cheme tot CIT, ca de', asa s-au obisnuit oamenii.

Specie involuata de om. Mai vad ca e si frustrat pe Facebook, umbla cu citate de femeie si se crede barbat.

Imi pare rau pt tine, ai muncit mult sa iti faci un nume in MTA.

Cat despre resurse daca tot vrei sa le pui pe comunitata punele pe bani,nu pentru ca eu am plarit(eu mi-am scos bani pe ele :D) ci pentru ca o sa iti bati joc de munca ta, credema...

Atat am avut de spus.