Jump to content

Raileanu Roleplay - O "noua noutate" NEONI ! :))

roDaN

Recommended Posts

Posted (edited)

Cand am vizionat video-ul aproape m-am pisat pe mine de ras :lol:, dar in acelasi timp este ceva foarte trist !

UPDATE: S-au adaugat artificii scriptate de el si neoni ! :))

Edited by Guest

Posted

Unii rad, eu sincer sunt trist ca n-o sa mai fac niciodata RP pe vreun server [fie el engleza fie el roman]

Contact me if you are looking for a Web Developer.

3rd of October 2014 - Founder of RomaniaZ

Posted

Cea mai mare dilema este ca el pur si simplu arata cat de non-rp sunt anumite chestii dar el spune ceva gen "Dar e roleplay,e bine" :))

Cat despre server... a prins si el o versiune mai veche de la mihailescu si ia tot ce poate din ea... =]]

Posted
Cea mai mare dilema este ca el pur si simplu arata cat de non-rp sunt anumite chestii dar el spune ceva gen "Dar e roleplay,e bine" :))

Cat despre server... a prins si el o versiune mai veche de la mihailescu si ia tot ce poate din ea... =]]

Frate sincer nu-i intereseaza pe copii care invers... le plac foarte mult server-ul cand m-am apucat odata de Mihailescu... (alt server jenant) Ma plimbam cu masina pe strada si Mihailescu se teleporteaza la un player si playerul bucuros vreau sa donez, e ce raspuns crezi ca ia dat Mihailescu? Iesi in morti ma-ti n-am timp de tine astazi...Frumos asa... Barem pe Raileanu nu-l lasa masa sa injure :)))

Copii astia din ziua de astazi doar intra pe server muncesc ca prostii i-au masini si atat... cica roleplay... daca mai gasesti pe vreun prost mai iti da el din ce are... Pacat de Mta-ul Romanesc..

Posted

Serios? Asta e frate ai un os bravo! Ba frate ce treaba are pronuntarea cuvintelor cu vorbitul coerent.. .sau macar putin coerent... Nu radem de ei... Doar facem has de necaz... Asta nu e un server sa-mi arate mie un adevarat roleplay... Cum spunea deci Raileanu a facut pe f7 ba sa fiu al dreacu, foarte bun scripter :D el la creat suta la suta...

Posted
Uă da voi sunteți și proști, le faceți reclamă..

Nice, e o reclama foarte buna...

De ce te ataci asa ca radem si noi ? Vrei sa facem reclama la vr, nu ? :roll:

Posted
Uă da voi sunteți și proști, le faceți reclamă..

Ti-e ciuda ca tu nu stii sa faci nieoane ?

Apropo, de ce in video e un tip cu M4 pe autostrada principala care ii trage in roata lui Danut Ionut ?

Contact me if you are looking for a Web Developer.

3rd of October 2014 - Founder of RomaniaZ

Posted

Eu propun urmatoarea chestie:

Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba !

Posted
Eu propun urmatoarea chestie:

Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba !

Am vorbit deja cu "Sefu' ăl mare", si spun ca nu are rost sa puna un moderator pentru ca si asa numai topicuri aiurea se fac...

76561198066470453.png

SP37Ecj.jpg?2MTA:Rust Pre-Alpha Build v.0.3:SP37Ecj.jpg?2

https://forum.mtasa.com/viewtopic.php?f=114&t=97848

2Pac: ''Only God can judge me!''

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...