Jump to content

Raileanu Roleplay - O "noua noutate" NEONI ! :))

roDaN

Recommended Posts

Cea mai mare dilema este ca el pur si simplu arata cat de non-rp sunt anumite chestii dar el spune ceva gen "Dar e roleplay,e bine" :))

Cat despre server... a prins si el o versiune mai veche de la mihailescu si ia tot ce poate din ea... =]]

Frate sincer nu-i intereseaza pe copii care invers... le plac foarte mult server-ul cand m-am apucat odata de Mihailescu... (alt server jenant) Ma plimbam cu masina pe strada si Mihailescu se teleporteaza la un player si playerul bucuros vreau sa donez, e ce raspuns crezi ca ia dat Mihailescu? Iesi in morti ma-ti n-am timp de tine astazi...Frumos asa... Barem pe Raileanu nu-l lasa masa sa injure :)))

Copii astia din ziua de astazi doar intra pe server muncesc ca prostii i-au masini si atat... cica roleplay... daca mai gasesti pe vreun prost mai iti da el din ce are... Pacat de Mta-ul Romanesc..

Serios? Asta e frate ai un os bravo! Ba frate ce treaba are pronuntarea cuvintelor cu vorbitul coerent.. .sau macar putin coerent... Nu radem de ei... Doar facem has de necaz... Asta nu e un server sa-mi arate mie un adevarat roleplay... Cum spunea deci Raileanu a facut pe f7 ba sa fiu al dreacu, foarte bun scripter :D el la creat suta la suta...

Eu propun urmatoarea chestie:

Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba !

Eu propun urmatoarea chestie:

Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba !

Am vorbit deja cu "Sefu' ăl mare", si spun ca nu are rost sa puna un moderator pentru ca si asa numai topicuri aiurea se fac...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...