roDaN Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 (edited) Cand am vizionat video-ul aproape m-am pisat pe mine de ras , dar in acelasi timp este ceva foarte trist ! UPDATE: S-au adaugat artificii scriptate de el si neoni ! ) Edited December 18, 2014 by Guest Link to comment
_sEEk_ Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 "pe sierver" "Roleplai de nedescris" "Garajele apara serverul de lag" "PeCe" Link to comment
an4rei Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 "pe sierver""Roleplai de nedescris" "Garajele apara serverul de lag" "PeCe" omg moooor Link to comment
crismar Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Unii rad, eu sincer sunt trist ca n-o sa mai fac niciodata RP pe vreun server [fie el engleza fie el roman] Link to comment
Dany Alex Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 "rolplayu" Mda..se inmultesc ca mustele astia Link to comment
roDaN Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Cea mai mare dilema este ca el pur si simplu arata cat de non-rp sunt anumite chestii dar el spune ceva gen "Dar e roleplay,e bine" ) Cat despre server... a prins si el o versiune mai veche de la mihailescu si ia tot ce poate din ea... =]] Link to comment
ViTo Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Cea mai mare dilema este ca el pur si simplu arata cat de non-rp sunt anumite chestii dar el spune ceva gen "Dar e roleplay,e bine" )Cat despre server... a prins si el o versiune mai veche de la mihailescu si ia tot ce poate din ea... =]] Frate sincer nu-i intereseaza pe copii care invers... le plac foarte mult server-ul cand m-am apucat odata de Mihailescu... (alt server jenant) Ma plimbam cu masina pe strada si Mihailescu se teleporteaza la un player si playerul bucuros vreau sa donez, e ce raspuns crezi ca ia dat Mihailescu? Iesi in morti ma-ti n-am timp de tine astazi...Frumos asa... Barem pe Raileanu nu-l lasa masa sa injure )) Copii astia din ziua de astazi doar intra pe server muncesc ca prostii i-au masini si atat... cica roleplay... daca mai gasesti pe vreun prost mai iti da el din ce are... Pacat de Mta-ul Romanesc.. Link to comment
adriancs35 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Doar pt ca are omu accent de moldovean il luati la batjocura? Ca nu inteleg altceva din posturile astea. Link to comment
ViTo Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Serios? Asta e frate ai un os bravo! Ba frate ce treaba are pronuntarea cuvintelor cu vorbitul coerent.. .sau macar putin coerent... Nu radem de ei... Doar facem has de necaz... Asta nu e un server sa-mi arate mie un adevarat roleplay... Cum spunea deci Raileanu a facut pe f7 ba sa fiu al dreacu, foarte bun scripter el la creat suta la suta... Link to comment
crismar Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Nieoane facute de Raileanu. Foartie frumos. Link to comment
Axel Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Uă da voi sunteți și proști, le faceți reclamă.. Link to comment
roDaN Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 Uă da voi sunteți și proști, le faceți reclamă.. Nice, e o reclama foarte buna... De ce te ataci asa ca radem si noi ? Vrei sa facem reclama la vr, nu ? Link to comment
Dany Alex Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Nieoane facute de Raileanu. Foartie frumos. Nieoane Link to comment
crismar Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Uă da voi sunteți și proști, le faceți reclamă.. Ti-e ciuda ca tu nu stii sa faci nieoane ? Apropo, de ce in video e un tip cu M4 pe autostrada principala care ii trage in roata lui Danut Ionut ? Link to comment
Skyzz0[o]FTW Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Sunt așa de multe update-uri ca nu mai stiu sa le numar."Nieoane" si "pâcâul mai slab"-nailed it. k pah. Link to comment
Raileanu Petru Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Daca omul asa vorbeste de ce pula mea veniti voi si comentati aiurea , parca ati vorbi voi mai bine ca el... Link to comment
roDaN Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 [quote name=..&G:..] =]] Link to comment
Lally Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Auzi cica la facut cu mana lui. https://community.multitheftauto.com/ind ... ls&id=9603 Link to comment
ViTo Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ar trebuii reportati si banati, zic eu. Deja nu mai suport copii astia... Link to comment
roDaN Posted December 24, 2014 Author Share Posted December 24, 2014 Eu propun urmatoarea chestie: Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba ! Link to comment
..:D&G:.. Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Eu propun urmatoarea chestie:Comunitatea de MTA romaneasca a inceput sa fie relativ activa si se exagereaza cu topicurie si limbajul, haideti sa contactam staff-ul MTA si sa le cerem sa faca pe cineva moderator in categoria noastra... Recunosc ca si acest topic este facut degaba ! Am vorbit deja cu "Sefu' ăl mare", si spun ca nu are rost sa puna un moderator pentru ca si asa numai topicuri aiurea se fac... Link to comment
Recommended Posts