Rubin Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 (edited) Dati cate o parere despre serverele din ziua de azi Roleplay Romanesti . Si care merita jucat. 1. Mihailescu Roleplay (Mihailescu) - 2. Romania Raileanu Roleplay (Raileanu) - 3. Romania Viata Reala (Axel) - 4. Romania Fara Lag ( ---- ) - 5. RomaniaZ Roleplay ( ---- ) - 6. Romania Modern Roleplay ( ---- ) - 7. Romania Hard Roleplay Varianta LS 2014 ( ---- ) - Edited November 4, 2014 by Guest Link to comment
_sEEk_ Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 1 , 2 , 4 , 5 , 6 , 7 sunt servere de RPG sub numele de RP care folosesc vechiul gamemode al lui Axel, conduse de niște copii cu ceva timp liber, bazate pe moduri de mașini. În afară de Mihailescu si Raileanu (din păcate) , toate o să dispară în maxim o lună. Singurul care merită încercat este vR , unde (sper că) se mai face RP adevărat , ca pe vremuri. Oricum , dacă știi destul de bine limba engleză , îți recomand să joci pe servere străine. Link to comment
Rubin Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Văd ca pe zi ce trece apar tot server de Roleplay ... acum 2 seri erau 12 servere roleplay.... Link to comment
..:D&G:.. Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Auziti... stiti ce nu inteleg eu? De ce forumul este folosit doar pentru a face topicuri gen "Serverele roleplay de azi" "Ce parere aveti de serverele RP" etc...? Sunt deja 10 topicuri legate de acest subiect Link to comment
Dany Alex Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Băga-ţi-ai pula in ele de servere de rp,dupa mine ar mai ramane doar 3 servere pe mta-ul romanesc,si se stiu care. Link to comment
Rubin Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Pai daca cineva e nou pe mta si da din greseala de acest topic poate stie pe ce server sa joace. Link to comment
..:D&G:.. Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 [quote name=..&G:..]Sunt deja 10 topicuri legate de acest subiect Link to comment
Tricky Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Oricum , dacă știi destul de bine limba engleză , îți recomand să joci pe servere străine. Link to comment
..:D&G:.. Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Vai nu! Te rog eu nu! Sa nu indrazneasca vre-un roman sa se duca sa infesteze si serverele straine, cu prostia romaneasca! Link to comment
crismar Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 RomaniaZ Roleplay = Nu face parte din comunitatea mea. Just a note. Link to comment
crismar Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Totodata, pe lagna faptul ca RP'ul din exterior e TOTAL DIFERIT de RP'ul in romana, serverele din exterior in general sunt mai stricte, iar copii de 10 ani nu pot sa respecte asta. Eu, la 11 -12 ani am inceput se joc pe Valhalla Gaming si mi-am construit drumul pana la unul din gradele de conducere ale unei mafii. Acolo, pot sa jur cu mana pe inima ca acolo am invatat engleza, la un nivel care m-a dus pana aproape de olimpiada nationala de engleza. In engleza RP'ul era adevarat, cel din romana a fost alterat cu prostii Mihailescu style: /do TRAGE /do TINTESTE. Macar de se rola, copii fac si ei un bind, si adminii dau jail daca saracii uita sa bage bindu, nu ca adminii stiu ceva mai mult RP, multi dintre ei sunt chiar mai incompetenti decat unii jucatori. Exemplu: Eu am rolat pe Mihailescu ca pe Valhalla, am primit jail ca fac Metagaming. Motivul: Nu e voie sa pui numele in /me daca nu-l cunosti. => Cacat, mare de tot. Pe RP nu se doneza pentru masini pt. ca nu are sens, practic daca eu sunt smecher si am 10 euro pot sa-mi iau 2-3 masini in timp ce "ratatii" se chinuie pentru un jaf de masina. Inarmati-va cu VPS'uri si dati tare cu ele in orice misca. Link to comment
moartea Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 fratioare ai dreptate o sa se puna echipa faralag si cu cei din rst sa dea in servare degeaba le spui tu sa ia vps ca multi nu stiu ce sa faca sau daca se uita la un kkkt de tutorial nu prea invata multi si multe din tutoriale nus complete:)) si stii bine ca am dreptate o sa pice marea majoritate din servare o sa ramana 2 3 servare sus care schimba repede hostul inca incep toti sa dea )totul va fii surpriza cand se va incepe....... Link to comment
Dany Alex Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Ne ataca tiganii culag si rst =)) vai morrr Link to comment
_sEEk_ Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 fratioare ai dreptate o sa se puna echipa faralag si cu cei din rst sa dea in servare degeaba le spui tu sa ia vps ca multi nu stiu ce sa faca sau daca se uita la un kkkt de tutorial nu prea invata multi si multe din tutoriale nus complete:)) si stii bine ca am dreptate o sa pice marea majoritate din servare o sa ramana 2 3 servare sus care schimba repede hostul inca incep toti sa dea )totul va fii surpriza cand se va incepe....... Link to comment
crismar Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Dupa aproape 7 ani de MTA si SAMP, sunt mandru sa anunt ca serverele romanesti m-au facut sa ma las total de MTA. Gracias baietii cu Hard Roleplay in cap. Link to comment
hollow Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Dupa aproape 7 ani de MTA si SAMP, sunt mandru sa anunt ca serverele romanesti m-au facut sa ma las total de MTA.Gracias baietii cu Hard Roleplay in cap. De asta nu trebuie să joci pe servere româneşti. Link to comment
Recommended Posts