moartea Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 salut am si eu nevoie de 2 resurse le tot caut si nu le gasesc kill detector si ala cand apas pe cheia la masina sa arate unde e masina nu leam gasit le-am tot cautat daca ma poate ajuta cineva....... Link to comment
crismar Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Inainte sa-ti raspund(em), folosesti resurse de RP ? Link to comment
Dany Alex Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 RP clar,asa ca dai dracu drumu' de aici. Link to comment
crismar Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Daca vrei sa te ajutam cu scripturile de RP cu care sigur ca doresti sa faci bani vanzand masini si sa transformi serverul intr-un al 3-lea Raileanu/Mihailescu am sa te rog sa parasesti acest minunat forum. Nu oferim asistenta cu scripturile Leaked, si mai ales, nu oferim asistenta cu scripturile Leaked celor care nu stiu: - Lua - Romana O zi buna! Link to comment
moartea Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 ba frate nu am nev eu vreau sa ma distrez nu sa fac serv pentru bani si etc vreau ceva sa fac la ambitie.......daca ma ajutati bn daca nu asta e o sa caut daca nu inprumut de la alti chear daca am un pic de munca etc..... Link to comment
crismar Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Iti vine sa crezi sau nu, esti probabil al 1000'lea care incearca faza cu 'vreau ceva la ambitie', 'vreau sa ma joc cu niste prieteni' etc. Chiar daca esti bine intentionat, toti ne-am saturat de esecuri de 1 luna. Link to comment
moartea Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 ma frate in fine vreti ma ajutati cu resursele alea bn nunu le gasesc nui prob stau imi fixez atentia si caut daca caut gasesc si pe forum aici suta la suta...... Link to comment
crismar Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 Nimeni n'o sa te ajute cu niste resurse furate. Link to comment
moartea Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 ba frate cn o zis furate.....daca aveti cunva am zis etc..... Link to comment
Moderators Vinyard Posted September 22, 2014 Moderators Share Posted September 22, 2014 Incearca sa cauti aici: https://community.multitheftauto.com/ Link to comment
Recommended Posts